Ünlü Diyetler - Ünlü Diyetler tehlikeleri nelerdir?

Ne bir ünlü diyet ve kim onları izler? Dönem "ünlü diyet" ünlüler tarafından tavsiye edilir herhangi bir diyet başvurmak için kullanılır. Tüm ünlüler kullanmak tek, somut bir diyet yoktur. Tamamen dürüst olmak gerekirse, ünlü diyetler sadece kalıcı, sağlıklı bir yaşam tarzı için en uygun yol değildir, düşük karbonhidrat / düşük kalorili diyetler vardır. Bir iyi meyve, sebze ve yağsız protein bol yanı sıra doyurucu, işlenmemiş tahıl ve ekmek sağlayan dengeli bir diyet yemek için tavsiye edilir. Sözde ünlü diyet kötü örneklerinden biri Orijinal Hollywood'un Ünlü Diyet içecektir.

Eminim birçoğunuz ilaç deposu olmuştur kulüpler ve gördük. Sadece iki gün göz önüne alındığında, bu suyu karışımı size 10 kadar kilo olacaktır. Şaşırtıcı, hatta en alaycı sadece 400 kalori günde içtikten sonra yaklaşık £ 10 daha hafif ortaya çıkmıştır. Ve, evet, ben 400 kalori BİR GÜN dedin. Değil 1500-2000, ama 400 çok şaşırtıcı değil gerekli, sağlıklı ayarlamalar yapmak bile normal yeme alışkanlıkları her türlü dönmek kez, yine neredeyse anında geri kazanmak olmasıdır. Ancak, ben alışveriş herhangi ünlüler dükkan şüphe ediyorum ve böyle bir Hileli ürün satın alırdım. Onlar fitness hedeflerine ulaşmak için trendier imkanlara sahip.

Diğerleri Zone diyeti onların aşırı kilo döken yardımcı olduğunu iddia ederken, bazı ünlüler ham gıdalar diyet yemin ederim. Ne yazık ki düzenli millet için, ünlülerin tüm geçim onların imajı bağlıdır ve bu yüzden kolayca bir eğitmen ile bir gün saat çalışmak ve onların tüm yemekler hazırlamak için kişisel şef işe gelemez. Biz daha az çalışmak zorunda değil, tüm yemekler mükemmel olacak ve tüm egzersiz bir başarı olacaktır, ama sürece biz kavga kalmak ve bir oranı ancak yavaş bir ilerleme devam ederken, biz on kat çalışıyor olacak Hollywood neyin daha yapmak zorunda. Neden biliyormusun? Biz kendimizi yapıyoruz çünkü. Ve açıkçası, ben bir seferde saatlerce çalışmak, herhangi bir müşteri, ne olursa olsun kendi fitness seviyesini tavsiye asla. izlemek için en iyi diyet aynı sonuçları elde umuduyla sevdiğiniz ünlü çalışır, ancak sorumlu yemek ne değildir. Bu klişe geliyor olsa da, aşırıya kaçmadan yemek biri verilebilir iyi diyet tavsiyem.

Muhafaza edilemez anlık haz isteyenler sabırsız olanlar için kolesterol ve kardiyovasküler rahatsızlıkları, ya da düşük kalorili kesme umuduyla insülin seviyeleri, düşük yağ kontrol etmek için düşük karbonhidrat ya vardır dışarı çeşitli diyetler Tümü. Bunlar birçok kişi için korumak çok kısıtlayıcı ve zordur. Bu diyet daha iyi seçimler zaman çoğunluğu yapma, ama asla gıdalar iktidar odaklanmalıdır neden olarak bir başka nedendir. Lokmalar orada kötü gıda olmasına rağmen aktif bir birey sık sık bir her, ama her gün yerse, çünkü o zaman, herhangi bir kayda değer zarar vermez, ılımlılık pencereden dışarı atmış olacaktır. Uzun lafın kısası ulaşılabilir fitness hedeflerinize tutmak ve yemek, dengeli, küçük ve sık sık, ve yakında yeni bir bakıyor olacak.

No comments:

Post a Comment