Atkins, South Beach ve Bölge Diyetler Düşük-Aşağı

Orada tüm düşük karbonhidrat diyeti ile bile hepsi arasındaki farklar nelerdir sizin için hangisinin doğru olduğunu tespit etmek zor olabilir ve! Düşük karbonhidrat diyeti, tüm öfke vardır ve onlar çok etkili olduğu kanıtlanmıştır. Ama hangisini tercih edersiniz? Hangisi sizin için uygun? Hepsi aynı mı? Bunların hepsi adil sorular vardır ve sizin için doğru bir seçim olabilir ki biz bu popüler diyetler her üç farklılıkları açıklığa kavuşturmak için çalışacağız!

Atkins Diyeti

Kitap başlayanlar için, bu program uygun hale ciltsiz sürümü için uygun 14,95 $ olduğunu. Atkins diyeti de ilk ve geçmişi olan bir diyet isteyenler için cazip en başarılı, düşük karbonhidrat diyeti oldu. Temelde, Atkins diyeti tüm yüksek protein, yüksek yağ, düşük karbonhidrat ve düşük şeker hakkında. Eğer gıdalar ve atıştırmalıklar hazırlamak mümkün olma konusunda endişeli iseniz, Atkins kontrollü karbonhidrat aperatifler bir bütün çizgi sunuyor ve Atkins marka Endulge gibi gıdalar, yanı sıra sallar ve makarna yan yemekler vardır. Atkins böyle Metro gibi ve hatta TGI Friday adlı sunan Atkins kendi menülerdeki öğeleri onayladı büyük ulusal tanedir o kadar popüler.

kırmızı et, süt ürünleri, tereyağı ve büyük miktarda tıkanmış arterlerin yol, yüksek LDL kolesterol oranları ile birçok bırakır, çünkü diyet yüksek yağ içeriği Atkins diyeti eleştiri bir sürü kazanmıştır. Bu olabilir ya da sizin için doğru olmayabilir, ama ne doğrudur diyetin ilk aşaması günde karbonhidrat fazla 20 gram olanak vermesidir! Hiçbir meyve, ekmek, tahıl, nişastalı sebzeler, ya da kafein! Sonunda tekrar bu bazı şeyleri yemek mümkün olacak, ama yukarı tüm vererek kaba olabilir! Bu kesinlikle vejetaryenler için iyi bir diyet seçim değil ama kırmızı et, balık, yumurta, ve salata seviyorum olanlar için harika bir yerdir.

South Beach Diyeti

South Beach Diyeti kitabı yaklaşık 25 $ çalışacak ve Atkins diyeti gibi çok olarak kabul edilir, ama daha iyi organize ve sadece daha iyi bir okuma, anlamak kolaydır, çünkü başarılı olmuştur. South Beach Diyeti birçok çekici buluyorum Atkins diyeti, daha esnektir. Bu South Beach Diyeti de en filinta ortadan kaldıracak bir iki haftalık indüksiyon dönemi olduğu doğrudur, ama doymuş yağ, düşük ve yüksek lif.

Eğer kilo olsa South Beach sorun, gerçekten sağlıklı bir program olmamasıdır. Sorun uzun vadede sağlık için iyi değil işlenmiş gıdalar, tüketimi teşvik etmesidir. Indüksiyon periyodu alkol, yağlı etler, makarna, şeker, şekerli sebze, meyve ve meyve suları, çerezler, patates, süt ve dondurma izin vermez iken, sağlıklı karbonhidratlar geri sonraki aşamalarında diyet izin verilecektir. South Beach ve Atkins Diyeti farklı olan, yenmemelidir ne hakkında çok özeldir. Eğer makarna seviyorsanız, bu sizin için diyet değil, ama bir yumurta, yağsız et, balık, fındık sevgilisi, ve ricotta peyniri iseniz bu diyet seveceksiniz!

Zone Diyeti

Bölge 1995 yılından bu yana yaklaşık edilmiş ve% 40 karbonhidrat,% 30 yağ ve% 30 protein oluşan bir diyet olmuştur. diyet aslında sporcuların performansını arttırmak için oluşturulan ve yemek gerekir, her şey ne kadar anlamaya matematik bir sürü gerektirir!

Bölge, beyaz ekmek ve şekerli mallar yanı sıra yumurta sarısı, şarküteri etler, yağlı ve kırmızı et gibi yüksek glisemik indeks karbonhidrat izin vermez. Bu Jennifer Aniston ve Renee Zellweger Bölgesi firma müminler olduğu söylenir.

Bu sadece basit talimatları ile basit bir diyet istiyorsanız sizin için iyi bir diyet değil, ama reçete olarak tam her bölümünü kontrol sağlayacak bir çok obsesif kompulsif diyet isteyenler için çalışıyor. Basitçe söylemek gerekirse, Zone Diyeti çok karmaşık!

No comments:

Post a Comment