Düşük karbonhidrat diyeti: Sadece nasıl Güvenli Onlar mı?

Bir bakkal, sadece favori gösterisi sırasında TV'de reklamları izlerken bir restoran ya da konum olsun, reklamlar ve düşük karbonhidrat diyeti erdemleri övgü şarkı özel menüler ile bombardıman edilir. Bu düşük karbonhidrat çılgınlığı neredeyse batı dünyayı sarmış ve diyet her yerde düşük karbonhidrat bu ve düşük karbonhidrat bir sonucu olarak birçok raporlama kilo kaybı ile arayan vardır !!!
Bu harika bir haber hakkı nedir? Son olarak, yapar kolay bir diyet planı size kilo ve sürece onlara neredeyse hiç karbonhidrat var gibi yiyecek bir sürü yiyebilir !!! Ama biz gerçekten altın vurdu, ya da biz sadece aptallar altın vurdu var? Herhangi bir yan bu olumsuz sağlığımızı etkileyen bu diyetler ile gelebilir var etkiler gerçekten iyi bir fikir kilo kaybı için düşük karbonhidrat diyeti yeme fikir mi yoksa vardır?
Bu düşünün, birçok kişi hiçbir şey için bir şey istiyorum ve bu düşünce şekli de kilo isteyenler için geçerlidir ama ne yazık ki iyi ses beslenme uygulamaları için hiçbir mucize yerine bulunmamaktadır. Bizim toplum, düşük karbonhidrat diyeti planı bu düşünce toplumun yol için mükemmel bir seçimdir neden olan "hızlı düzeltmeleri" değerleri biridir. Bu o kadar çekici kılan.
Bu ağırlık büyük miktarda glikojen (depolanmış karbonhidrat) olarak kaybolur doğrudur kas ve karaciğerde tüketir, fakat bu kilo vücut kompozisyonu veya genel sağlık için iyi değil su değil, yağ kaybı değil. Bu kas glikojen tükendiği zaman vücut yakıt için serbest yağ asitleri üzerinde durulacaktır, ama yanabilir süre böylece vücudun yanı sıra yağsız (kas) dokusu yıkımı amino asitler (protein) çok daha durulacaktır olduğu da doğrudur yağ, aynı zamanda kalp de bir kas olduğu, aynı zamanda daha fazla kas yakmak ve hatırlar! Buna ek olarak, bir karbonhidrat kısıtlı diyet olanlar büyük olasılıkla kısa süreler içinde olacak her türlü faaliyeti anlamına fiziksel aktivite sırasında yorgunluk düşük enerji düzeyleri ve kısa zaman var.
Aslında sizin beyin, kalp için karbonhidrat, ve kasları yanı sıra diğer hayati organlara ihtiyaç vardır. beyin ve merkezi sinir sistemi ana yakıt karbonhidratlardan en kolay elde edilir bir şekilde glükoz,. Karbonhidratlar birkaç gün için kullanılamaz kalması durumunda vücut yağ asitlerinin kısmi yanmasından ortaya çıkan keton olarak bilinen alternatif bir yakıt kaynağı üreterek proteini korumak için çalışır. Bu arıza devam ettikçe, bu ketonlar ketozis olarak bilinen bir durum neden kan içinde inşa. İlk kilo kaybı yağ değil, su aşırı ketonların vücut kurtulmak için çalışıyor böbreklerden değil.
Düşük karbonhidrat diyeti potansiyel baş ağrısı, ağız kokusu, baş dönmesi, yorgunluk ve mide bulantısı gibi ciddi ve istenmeyen yan etkilere neden kan daha asidik hale. Karbonhidrat depoları vücutta tükenmiş Ayrıca zaman, yağ metabolize edildiği oranı karbonhidrat yağ etkili metabolize etme yeteneği için gerekli olduğunu anlam azalır. Ve akılda tutmak, karbonhidratlar yani en etkili kilo kaybı planı besinlerin uygun bir denge ile kendi bireysel ihtiyaçları için doğru aralığında olması kalori alımını ayarlamak için sadece genel olarak kalori yağ yapmak, sizi şişman yapmazlar .
Aslında bunu bir kilo kaybı girişim başlamadan hakkında gidiş iyi bir katı güvenli yoludur anlamına gelmez bir düşük karbonhidrat diyeti ilk aşamalarında genel vücut ağırlığının kaybına fark gibi görünüyor sırf olduğunu. Vekili yok ve bir ömür boyu girişim planı ılımlı egzersiz planı ve yapımı ile birleştiğinde iyi bir ses beslenme planı için iyi bir yedek var olmayacak.

No comments:

Post a Comment