Düşük Carb Diyetler Bir Bakış

Aynı zamanda düşük karbonhidrat diyetleri olarak bilinen düşük karbonhidrat diyeti, karbonhidrat tüketimini kısıtlamak için çalışırken, aynı zamanda da kilo kaybı tanıtmak için tasarlanmıştır diyet programları. Düşük karbonhidrat diyeti arkasındaki fikir karbonhidrat tüketimi, obezite ve artan insülin düzeyleri ile bağlantılı olmasıdır. Diğerleri düşük karbonhidrat diyeti aslında kilo kaybı teşvik iddia gerçeği ödünç görünüşte güçlü kanıtlar güveniyor Bazı beslenme, geçerlilik ve düşük karbonhidrat diyeti güvenliği konusunda çeşitli görüşler paylaşıyoruz.

Düşük karbonhidrat diyeti özellikle ortadan kaldırılması ya da şeker, tahıl ve nişasta içeren gıdalar azaltılması yönünde içindir. Bu ürünlerin her bir karbonhidrat olarak kategorize edilir olduğundan, yağ ve protein olarak arttırılmış seviyelerini ihtiva eden diğer çeşitli gıdalar ile değiştirilir. Birçok diyet sağlıklı bir diyetin parçası olarak sebze dahil ve onlar da karbonhidrat olarak kabul edilir olsa da, sebze tahıl daha sağlıklı olduğu düşünülmektedir.

İki taraf karşı bireyler ve yaklaşımla kabul edenlerle, ancak, düşük karbonhidrat teorisine vardır. Özellikle, bu riskleri ve baş ağrısı, yorgunluk, bulantı, baş dönmesi ve / veya dehidrasyon dahil olmak üzere olası yan etkileri, tanıyabilir düşük karbonhidrat diyeti kullanımına karşı çıktı. Düşürücü veya tamamen diyet lifi ortadan kaldırarak, birçok kabızlık da lif yokluğunda bir sonucu olarak ortaya çıkabilir inanıyorum. Buna ek olarak, bir kolesterol ve doymuş yağ oranı yüksek gıdaların yerine kalp hastalığı riskini artırır Gözat inanıyoruz. Böbrek problemleri çalıştırılıyordu olma organların bir sonucu olarak ortaya çıkabilir ki bazı endişeler de vardır, ama henüz bu teoriyi destekleyecek hiçbir bilimsel çalışma yoktur.

Büyük gıda üreticileri kesinlikle şirket olarak iyi ve kötü sonuçlar hem düşük karbonhidrat diyeti gıdaların etkilerini hissettim. Örneğin, makarna üreticileri ürünleri için talep bir azalma yaşadı söyleniyor. Bir ünlü çörek üreticisi şirketin kazancı normalden daha az olduğunu doğruladı ve o düşük karbonhidrat diyeti ile ilişkili olduğuna inanılan. Öte yandan, bazı şirketler başarıyla dünya çapında düşük karbonhidrat gıda ürünleri pazarlanan olarak kar uçmak izledi.

Bu makale bilgilendirme amaçlı kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bu yerine kullanılan, ya da, profesyonel tıbbi tavsiye veya bir beslenme önerisi ile birlikte olmak değildir. Düşük karbonhidrat diyeti, herhangi bir diyet programına başlamadan önce dahil, bireylerin doğru tanı ve / veya kilo kaybı doğru uygun bir yol için bir doktora danışmalısınız.

No comments:

Post a Comment