Bu Ağırlık Lose Fad Diyetler hakkında Skinny

Gezegende herkes onlar bakmak ya da daha iyi hissetmek istiyorum çünkü onlara kilo yardımcı olmak için vaat şey denemek için saf, ya da obezite ve hatta kötü diyabet gibi kilo ile ilgili hastalıklara yakalanma konusunda endişeli çünkü. Diyetler teşvik tüm şirketler bu gerçeği yararlanmak. Onlar kaybetme santim kolay ve hızlı bir şekilde vaat insanlara hitap. Birçok kişi onların beslenme ve egzersiz alışkanlıkları uzun vadeli değişiklikleri ile kendi ağırlığı azaltmak için çaba yerine, bir moda diyet hızlı bir düzeltme denemek için tercih. Eğer Dominick en yürümek ya da alışverişe gitmek dahaki sefere mücevher zaman sadece diyet bar ve içki ve hap bak. Her konteyner onlar üzerinde yağ bir ons varmış gibi görünüyor asla mükemmel bir vücut ile erkeğin ya da kadının bir resmi vardır. Eğer dergi koridorda yürümek Eğer onu son "garb" ince olarak Oprah görmek ve trim ve yanındaki bu "emin şey" kilo kaybı diyetler biri için bir reklam olduğunu edeceğiz.

Çoğu kısa bir süre için çalışır ve bir şeytan ya da tanıdık size bir veya daha fazla tavsiye eder çünkü Fad diyetler popüler oldu. Gıda belirli türde yeme durdurmak veya gıdaların belirli kombinasyonları yemek yaparken, normalde vücudun içine cekti daha az kalori koyarak çünkü birçok durumda, bu. Ayrıca ne yiyorsun daha fazla dikkat ödüyoruz. Ancak, ne insan farkında değilsiniz kaybetmek ağırlık, su ve yağsız kas değil, gerçek vücut yağ olmasıdır. Aslında, bu diyetler gitmek çoğu kişi onların gıda seçenekleri inhibe ya da tekrar tekrar aynı gıdalar ürünleri yemek için onları zorlayan bir diyet taleplerine yetişmek mümkün değildir. Diyetler gitmek insanlar büyük olasılıkla onlar kaybetti ve geri buna ek olarak çok daha fazla kilo herhangi bir kilo geri kazanıyor sonunda.

Ürünler Aşağıdakilerden herhangi birini yapmak için söz varsa kilo azaltma planı gitmeyin:

1) Haftada 1 ya da 2 lira talep çok hızlı kilo yardımcı olmak için. Eğer istenmeyen kilo ve onu kaybetmek için zaman alacak için Unutmayın, zaman aldı.

Eğer kilo kaybetmek ve "yağlı" gıdalar vazgeçerek ya da düzenli olarak egzersiz olmadan kapalı tutabilirsiniz 2) Promise. Bir diyet planı ya da ürün gerçek olamayacak kadar iyiyse, o genellikle.

3) Temel "önce ve sonra" fotoğrafları iddia ediyor.

4) kilo kaybı, bilim veya beslenme müşterilerinden gelen referansları veya "uzman" sunun. Bu insanlar muhtemelen diyet planı ya da ürün tanıtımı için ödenen ediliyor unutmayın.

5) karmaşık tıbbi araştırmalar basit sonuçlar çizin.

6) gıda seçimleri sınırlayın ve gıdaların çeşitli yiyerek dengeli beslenme almak için tavsiye etmeyiz.

7) çalışmak için planı için seminerler, hap ya da paketlenmiş yemek gibi şeyler üzerinde para harcamak sizi gerektir

Fad Diyetler bazı örnekler aşağıdakileri içerir:

Kontrollü Karbonhidratlar - Bölge

Yüksek Karbonhidrat / Düşük Yağ - Pritikin Prensibi

Kontrollü Porsiyon Boyutları - Dr Shapiro Picture Mükemmel Kilo Kaybı

Suzanne Somers 'Somersizing - Gıda birleştiren

Sıvı Diyetler - Slim-Fast

Diyet hapları - Dexatrim Doğal

Şimdi git ve bu Fad Diyetler birine gittin eğer bir arkadaş veya aile sormak. Onlar sopa ile veya kişinin tekrar yağ almak ve "halt ne" sormak için sadece bakmak mümkün olsaydı Sonra birkaç hafta sonra isteyin. Sonra hızlı bir düzeltme diyetler bu tür uzun vadede işe yaramaz olduğunu bilecek ve siz, bizim organları binlerce yapmak için amaçlanmış bir şekilde, gıda alımını sınırlayan bol su içme ve egzersiz gibi aşağıdaki ses tavsiye daha iyi olur yıl.

No comments:

Post a Comment