Düşük Carb Diyetler için Dayanak

Düşük karbonhidrat diyeti muhtemelen en popüler diyet türleri bugün. Düşük yağlı diyetler kilo yardımcı olduğu asırlık inanç meydan çünkü kötü karbonhidratlar, yağlar kötü ve kötü şekerler aşağı kesim Onun felsefesi kulağa dünyayı döndü. Düşük yağlı diyetler sonra kilo kaybetme gerçekten yararlı olup olmadığını ancak düşük karbonhidrat diyeti taraftarlarına göre, neden ilk halka sunuldu, 30 yıl sonra daha obez insanlar şimdi her zamankinden daha vardır o kadar.

Düşük karbonhidrat diyeti taraftarlarına göre neden karbonhidrat yatıyor. Onlar karbonhidratlar obezite katkıda nelerdir iddia. Onlar da karbonhidratlar açlık acısı tetikleyen bir güç uyarıcı olduğunu söyledi. Düşük yağlı diyet takipçileri aslında daha fazla karbonhidrat yemek zorunda, çünkü bizim gıda çalışmalarında nasıl belli maddeler hakkında bu yanlış kanı büyük bir hata olduğunu gösteriyor.

Bu tam olarak nasıl çalışır? Özellikle şeker, makarna, patates, pirinç veya üretim ve insülin salgılanmasını uyarır rafine unla yapılan bir şey gibi basit karbonhidrat yapılan olanlar karbonhidrat açısından zengin yemek yemek zaman. karbonhidrat sindirilmesi yolu ile üretilir - - enerji tüketimi için dokular tarafından daha hızlı bir şekilde absorbe edilmesine vücutta insülin etkisi glükoz coaxes olmasıdır. tüketilmediği ilave glikoz bu dönüştürülür ve yağ olarak depolanır.

Ama bitmiyor. Bizim gövde damla glikoz düzeyleri sonra, vücudumuzda insülin düzeyleri de düşecek. Bir karbonhidrat yemek Bu döngü - hızlı insülin artışı ve insülin bundan sonraki hızlı düşüş sadece daha açlık acısı teşvik. Bu sadece bir karbonhidrat açısından zengin yemekten sonra 2-4 saat sonra biz zaten daha fazla karbonhidrat için can atıyorum demektir. Bu bir kısır karbonhidrat yemek daire, mağaza yağ gibi, aç olsun ve daha sonra karbonhidrat yemek olduğunu. Düşük yağlı diyet ile, bir kişinin hala şişman alır ve onun kolesterol seviyelerini yükseltir - ve bu kötü haber.

Açıklamalar düşük yağlı diyetler için iletilen düşük karbonhidrat diyetleri desteklemek için bu açıklama olarak ses. Böylece sınırlayarak ya da hatta bir yönetilebilir derecede bizim insülin seviyelerini kontrol edebilirsiniz bizim diyet karbonhidrat kaçınarak tarafından yağ içine glikoz dönüştürme gelen hormon engeller. Bu da bize bu karbonhidrat sindirim yapılır glukoz bizim enerji kaynağı olarak yağ rezervlerini kullanmak ve sağlayan bizim metabolizma dönüştürmek istiyorum. Bu dönüşüm, bizim vücut yağ yakmak daha sağlar.

Ne yazık ki, zaman içinde bu noktada, eski düşük yağlı diyet rejimine kıyasla düşük karbonhidrat diyeti desteklemek için yeterli çalışma bulunmamaktadır. Daha fazla ve daha fazla çalışma yapılır Ama, düşük karbonhidrat diyeti, aslında vücudumuzun muazzam sağlık yararları olduğu belirgin hale gelmektedir. Bazı göstergeler vardır vücutta diyet bu tür can aslında daha düşük kolesterol ve trigliserid düzeyleri söyledi. Düşük karbonhidratlı diyetler atfedilen ediliyor muazzam sağlık yararları gerçekten ikinci bir görünüm hak ediyor.

No comments:

Post a Comment