Düşük karbonhidrat diyeti - Ne Bunlar ve nasıl çalışır?

Düşük karbonhidratlı diyetler gibi Atkins diyeti ve South Beach diyeti olarak kilo kaybı programları tarafından popüler yapılmıştır. Onlar yüzünden yiyebilirsiniz gıdalar aslında çoğu diğer diyetler zıt olmasından itiraz ediyorlar. Yani, sen protein ve yağ ve çok kısıtlı karbonhidrat bir sürü yemek.

Bu diyetin temeli insülin üretmek için karbonhidrat ihtiyaç olduğunu, ve bu sizin yiyecek yağ metabolize yapar bu var. Karbonhidrat olmadan, size yemek yiyecek aslında sindirilmemiş gider yerime koy. Vücudunuz çok hızlı bir şekilde (glikojen şeklinde) karbonhidrat depolanan ve sonra ketozis bir devlet olarak gitmek kadar kullanarak tepki verir. Su bir sürü de glikojen depolanır çünkü bu çok hızlı başlangıç ​​kilo kaybı ile sonuçlanır.

İlk aşamada size karbonhidrat fazla 15-20 den gram bir gün yemek olabilir, Atkins diyeti - örneğin belirli diyet bağlı, karbonhidrat kısıtlaması çok şiddetli olabilir. Ayrıca, karbonhidrat türü çok önem kazanmaktadır. Bu meyve kısıtlı miktarda yemek caiz olur, fakat asıl konu insülin üretiminde bu neden ani olarak, rafine karbonhidratlar olduğunu.

Yani, bir hayır-hay olan gıdalar, beyaz un ve beyaz şeker (rafine karbonhidrat ve diğer kaynaklar) öğütülmüş içeren şeylerdir. Bunlar

* Şeker

* Ekmek

* Pastalar

* Tatlılar (Amerikalı dostlarımızla şeker)

* Alkollü içecekler

* Pirinç

* Makarna

* Olmayan herhangi bir diyet içecekler

* Hemen hemen tüm hazır yemekler

ve ayrıca, rejimin ilk katı kısmında,

* Patates

* Pirinç

* Meyve

(Dışında yeşil yapraklı sebzeler küçük bir miktar itibaren) * Sebzeler

yemek olabilir şeyler

* Herhangi işlenmemiş taze et

* İşlenmemiş balık

* Yumurta

* Krem

* Yağlar

* Peynir

* Kuruyemiş

Kilo kaybı rejimi bu tür tipik gün kahvaltıda peynir omellete, akşam yemeği için biftek ve salata tarafından takip öğle yemeği için belki de bazı tavuk ve salata oluşabilir. Yani bir et yiyen ise diyet bu tür iyidir, ama imkansız yakın bir vejetaryen iseniz. Ayrıca erkeklerle diğer bazı rejimlerin daha popüler gibi görünüyor.

Kilo kaybı düzeni bu tür bazı varyasyonları meyve yemeye izin, ancak herhangi bir yemekten önce en az 30 dakika ve herhangi bir yemekten sonra en az 4 saat. Meyve doğal şekerler ana yemek protein ve yağ ile karışmaz, böylece budur.

Yine diğer varyasyonları daha da kilo kaybı hızlandırmak için kalori alımını kısıtlamak.

Ancak, tüm diyet programları gibi akılda ayı yapmak, bu inkar dayanır. Bu durumda, ekmek, şeker, alkol, kahve, çoğu tatlılar, birçok soslar, ve neredeyse tüm önceden paketlenmiş gıdalar gibi öğelerin reddi. Tüm et, balık ve peynir var çünkü aynı zamanda nispeten pahalı.

No comments:

Post a Comment