Düşük Karbonhidrat Diyetleri

Herhangi bir diyet programı da hayranları ve iftiralarını sahip oluyor. Ayrıca, birçok diyet planları iyi ve kötü noktaları olabilir, ve düşük karbonhidrat diyeti bir istisna değildir.

Düşük karbonhidrat diyeti NEDİR?

Her şeyden önce, size Atkins diyeti en ünlü olan "düşük karbonhidrat" olarak adlandırılan şeyler, bir sürü duymak için gidiyoruz. Böyle Nutrisystem kilo kaybı programı, ve kendilerini "düşük karbonhidrat" kategorisinde dökülüyor bulabilirsiniz South Beach diyeti gibi olması düşük karbonhidrat iddia etmiyorum Diğer programlar, çünkü onların yeme planları kontrol karbonhidrat alımı ya da "iyi" karbonhidrat konsantre ya ... O, özünde sadece vücut yakıt değil karbonhidratlar, böylece sağlayan enerji olduğunu, ama aynı zamanda vücutta yağ olarak mevduat kadar rüzgar daha az olasıdır ki.

Kendi adından da anlaşılacağı gibi bir kural olarak, ve, düşük karbonhidratlı diyetler genellikle karbonhidrat tüketimi düşüşler, protein ve yağ yüksek tüketimi önerilir. Yine, bir kural olarak, bu yeme planları sadece% 5 ila% 10 karbonhidrat gelen ile, yağdan gelen günlük kalori alımının 70 kadar% tavsiye için gidiyoruz. Eğer tam kadar Ayrıca, çoğu yüksek karbonhidrat gıdalar önlemek sürece, yeme tavsiye eder.

Vücudun karbonhidrat İHTİYAÇ

Karbonhidratların başlıca amacı vücut yakıt için. Onlar gün boyunca bunu yapmak için gerekli enerjiyi sağlar. Sporcular için, onlar maraton, bisiklet yarışları, basketbol oyunları ile bunu yapmak için yakıt ve atletik çaba her tür bulunmaktadır. Karbonhidratlar, bazı organların düzgün fonksiyonu için de gereklidir. Ancak, "iyi" karbonhidrat ve "kötü" karbonhidrat vardır.

KARBOHİDRATLARIN İKİ ÇEŞİT

Hiçbir karbonhidrat doğal kötülük, ya da "kötü" iken, çoğumuz için "iyi" değil hangi çoktur.

Biz kötü karbonhidrat konuştuğumuzda, biz genellikle yüksek şeker, çabuk sindirilir ve hızla yağ içine transfer edilebilir rafine un gıdalar gibi şeyler başvuruyorsunuz. Karbonhidrat fazlalığı da yağ gibi karbonhidrat depolamak için vücut söyler insülin arzını artırmak için vücudu sinyalleri nedeni budur. Ne yazık ki, senin kahvaltı pişi ve size yağlı burger vardı cips çanta "kötü" karbonhidrat kategorisine dahil edilmiştir.

Öte yandan iyi karbonhidrat, daha "besin yoğun" olarak, ve vücut tarafından daha sindirim ve işleme talep eğilimindedir. Tatlı patates, kahverengi pirinç, greyfurt, yağsız süt, elma ve diğer meyve, sebze ve tam tahıllar, böylece yağ gibi kalori depolamak için insülin "talimatları" kaçınarak, kan şekeri düzeyleri daha yavaş yükselmesine neden olur. Bunun yerine, aşamalı olarak enerji kaynağı olarak kullanılırlar. Buna ek olarak, bu tür gıdalar, vitaminler, mineraller, fitokimyasallar ve lif açısından daha fazla besin değerine sahip olma eğilimindedir. Bunlar, aynı zamanda, muhtemelen, kalp hastalığı ve bazı kanser türleri gibi zayıflatıcı koşullardan en azından geçici olarak, daha iyi bir genel sağlık ve uzun ömürlü olarak kaçınma dahil olarak gösterilen gibi görünmektedir.

"iyi" karbonhidrat kullanarak lehine birçok diyet planları ve kilo kaybı programları avukatı ise, hala tüm karbonhidrat kötü ve kaçınılması gerektiğini talep düşük karbonhidrat diyeti vardır.

Düşük karbonhidrat diyeti İÇİN KUSURLARI

Muhtemelen en belirgin dezavantajı kendi kendini bir gıdaların bütün bir sınıf inkar bu gıda kaynaklarında mevcut olmuş olabilir gibi vitaminler, mineraller, fitokimyasallar ve gibi hayati besinleri eksik riski Dieter koyar olmasıdır. Buna ek olarak, "iyi" karbonhidrat genellikle sağlık kendi değerine sahip olduğu gösterilmiştir lif açısından zengin olma eğilimindedir. Açıkçası, tüm karbonhidrat sınırlayıcı sağlıklı kalması gerekebilir fiber gövdesi mahrum olabilir.

UZUN VADELİ düşük karbonhidrat diyeti ETKİLERİ

Hatırlanması gereken bir şey, her bireyin bir dizi faktöre dayalı diyetlerine tepki olacaktır. Kalıtım, yetiştirme, sosyal sınıf, yaşam tarzı, dini ikna, etnisite hepsi bir diyet olaylar veya değişikliklere nasıl tepki vereceğini üzerinde etkiye sahip olabilir. Sadece basit bir örnek olarak, derin dondurucuda dondurma düzenli egzersizler ve modern toplumun üyesi munching ortalama, sedanter, televizyon izlerken, patates çipi daha fiziksel olarak formda birisi daha az sonucun olacak. Fiziksel olarak uygun bireysel aşağı hiçbir belirgin ile dondurma büyük bir kase hasta etkiler olsa da, onun yerleşik komşu sadece zaten vücutlarında biriken yağ ekleyerek olabilir.

En düşük karbonhidratlı diyetler protein ve yağların büyük miktarlarda tavsiye eğilimi beri, Dieter, gut, hatta böbrek veya kalp hastalığı gibi sorunların daha riskine maruz olacak. Bu nedenle, düşük karbonhidrat diyeti bazen sadece sınırlı bir süre için kullanılması ve Dieter zaman zaman kapalı, onları gitmek öneririz.

EN İYİ ZAYIFLAMA PROGRAMI

Eğer yakmak daha ... şişman kazanmak, daha fazla kalori almak sen almak, size yağ kaybetmek daha fazla kalori yakmak: Uzun kilo kaybı ve kilo alımı temel denklemi olduğu anlaşılmıştır. Her birey farklıdır, ama herkes daha iyi kilo yönetimi doğru hareket sağlayacak bazı temel ipuçları vardır.

Eğer bir "ağırlık sorunu" varsa bunu aktivite düzeyini artırmak gerekir ki neredeyse kesindir. Bir şampiyonluk atlet olmak için gerekli olmamalıdır, ve etkili kalori yakmak yardımcı olacaktır fitness seviyesine "yukarı tren" için bir süre alabilir, ama aktivitesini artırarak neredeyse kesinlikle bir adımdır.

Eğer bir "ağırlık sorunu" varsa, o zaman neredeyse kesinlikle, aynı zamanda bir yeme problemi var. amaç, ancak yeme çıkmak için ya da diyet dışında gıda büyük parçalarını kesmek için değil. Aksine, sizin hayatınızda bir denge elde konsantre ve şeker, rafine un ekmek, patates cipsi ve benzeri gibi boş yüksek karbonhidrat yiyecekleri kesip gerekir. "Iyi" karbonhidrat atıştırma daha fazla karbonhidrat için vücudun arzusunu engelleme sırasında gün boyunca almak için enerji sağlayabilir. Altı gibi birçok günde DAHA yemek, yeme, ama tüm gün genellikle yardımcı olur onları germe. Ağır yemekler büyük önem kahvaltı varlık ile, günün erken olmalıdır.

YERİNE düşük karbonhidrat diyeti OF

Iyi bir sağlık için, gerçekten kortizol etkilerini önlemek için uyku en az sekiz saat içermelidir ihtiyacınız dinlenme (olsun, (herhangi bir şüphe varsa bir multivitamin ve mineral takviyesi ile desteklenmiş) dengeli bir diyet yemek, günlük aktiviteyi artırmak ), hayat daha zevk deneyin. Sen ne olursa olsun kilo veya dış görünüş iyi, sevimli, değerli bir kişi vardır. Bu ile başlayın ve yanlış gidemem.

No comments:

Post a Comment