Fad Diyetler Secret

Son birkaç yıl içinde diyetler tüm öfke olmuştur. South Beach Atkins itibaren, insanların kilo kaybetme ve sağlıklı kalma önce eski sorunu çözmek için yeni yollar keşfetmek edilmiştir. Bu diyetler pek çok işi olmasına rağmen, birçok aynı zamanda çeşitli olumsuz etkileri vardır. Yani nihai kilo kaybı sırrı nedir?
ortak bir madde tüm bu diyetler payı da "hepsi" hipo kalori olduğu bir gerçektir. Hipo kalori ne demek. Esasen, bu vücudunuzun belirli bir gün boyunca yazabilir daha az kalori tüketiyorlar demektir ..
Eğer gün boyunca yakmak daha az kalori tüketen varsa, size vücut yağ şeklinde doğal enerji depolama başvurmak zorunda olacak.
İhtiyacınız kaç kalori genel bir fikir edinmek için, 12 ile vücut ağırlığı çarpma etmektir.
Eğer 180 £ iseniz Örneğin, denklem 180 x 12 = 2160. Bu sizin mevcut ağırlığı korumak için tüketmek gerekir kalori az sayıda (hesap egzersiz içine almayan) bir gibi görünür.
Günlük aktivite bağlı olarak bu sayı size vücut yağ kaybetmek için tüketmek gerekir kaç kalori iyi bir fikir verebilir. Çoğu zaman insanlar, aslında, bir fitness için yolunda almak için yemek gerektiğinde açlık, "hızla" kilo vermek tek yolu olduğunu düşünüyorum.
Bir günlük bazda ya spor salonu veya fiziksel aktivite diğer bazı şeklinde son derece aktif ve egzersiz iseniz, kalori temel sayıda alıcı olmalıdır. Eğer daha az aktif iseniz, size toplam tutarı 100-300 kalori düşebilirsiniz.
kalori sabah ilk şey başlayarak, gün boyunca 5-6 küçük yemek bölünmüş olmalıdır.
Eğer diyet veya egzersiz programı değiştirmeden önce, doktorunuza danışmalısınız unutmayın.

No comments:

Post a Comment