Düşük Carb Diyet - Düşük karbonhidrat diyeti Nelerdir

Düşük karbonhidrat diyeti nedir? Peki, o insanları gerçekleştirmek için bilimsel bir zihin almaz ve Amerikalılar özellikle, zorluk doğru gıdalar ve bu gıdaların yeterli miktarda tercih var. Hafifçe koymak için, bizim diyetler korkunç. Biz yüksek kolesterol düzeyleri ve kan basıncı ile obez, ve artrit ve kanser sakat olan. Birçok Hastalıklar kişinin genetik yapısı bağlıdır ve pek önlenebilir olmasına rağmen, bir çok vücudunuzun güçlendirmek yardımcı olmak için sağlıklı gıdalar yemek için söylenebilir.

Piyasadaki en popüler diyetler biri bu gün gibi Atkins, South Beach, ya da Zone gibi düşük karbonhidrat diyeti vardır. Düşük karbonhidrat diyeti genellikle porsiyon kontrolü ve bir kavram olarak adlandırılan insülin kontrolü savunucusu. Biri son derece rafine, şekerli twinkie yiyor, kan 7 dakika içinde glikoz ile sular altında olup çok daha sonra, insülin aşırı miktarda pankreas bültenleri gitmek gerekiyor nereye kan şekeri taşımak için. Bu kan şekeri düzeyleri zoka neden olur ve aşırı glikoz yağ olarak depolanacak. Bu, tabii ki, obezite ve kalp hastalığına neden olur.

Yani, yerine işlenmiş, şekerli gıdalar yeme, biri "kompleks karbonhidratlar" adı ne yemek gerekiyor. Bu, kan şekeri seviyelerinde daha yavaş bir tırmanma yol açabilir ve dolayısıyla daha uzun sürer daha fazla enerji sağlar. Tembellik dışında abur cubur yeme Bu kökleşmiş model, düşük karbonhidrat diyeti kurtulmak için çalışıyoruz budur. İyi protein kaynakları ve taze sebze ve meyve tüketimi artan savunurken yerine, onlar, nişastalı makarnalar, patates, ekmek ve bir kısıtlama savunuyor. Araştırmaya göre, daha fazla protein sindirerek, kişinin metabolizma dolayısıyla metabolizma hızı yükselterek, enerji olarak kullanılmak üzere yıkmak için daha çok çalışmak zorunda. Yani, sadece daha fazla kalori yakma, ama nişastalı karbonhidrat alımını sınırlayarak olacak, tek tip II diyabet komplikasyonları kendilerini koruyor. Yani, düşük karbonhidrat, yüksek protein diyeti mantıklı gibi görünüyor ama bilimsel liyakat iddialarını var mı?

Bir starchier ve daha rafine karbonhidrat alımını düşürür Evet'i, toprakları ile gelen çok sayıda sağlık faydaları vardır. Her şeyden önce, araştırma insanların kalori kısıtlama olmadan düşük karbonhidrat diyeti üzerinde önemli kilo olduğunu kanıtlamıştır. Düşük karbonhidrat nedeniyle düzenlenmiş kan şekeri düzeyleri ve düşük kan, kan şekeri şeker hastaları için seviyeleri yanı sıra sivil-diabtetics azaltmak insülin duyarlılığını, düşük kan basıncı artırmak, konsantrasyonu artırmak, düşük trigliserid düzeyleri yardımcı HDL kolesterol düzeylerini artırabilir yüksek protein diyeti insülin seviyeleri. Diğerleri düşük karbonhidrat, yüksek protein diyeti az baş ağrısı, azaltılabilir PMS belirtileri, sağlıklı görünümlü cilt, ve hatta daha iyi eklem hareketi ile onları bıraktı asılsız iddiaları yaptık.

Orada düşük karbonhidrat diyeti için söylenecek çok şey var, ama bu, kilo kaybı için yol başlatmak yardımcı doktorunuza veya yanlış ise, kesinlikle hayati tehlike olabilecek bir diyet dışarı çıkmadan önce bir diyetisyen danışmak plan gibi geliyor eğer . Iyi şanslar.

No comments:

Post a Comment