Lo Carb Diyetler Sizin Hızlı Kilo Kaybı Yrd Can

Lo karbonhidrat diyeti yeni diyet trendi, ve etkili görünmektedir. İşte dengeli lo karbonhidrat diyeti takip için bazı ipuçları şunlardır:

En az beş porsiyon bir gün hedefleyen, daha fazla meyve ve sebze yiyin. Öğle yemeğinde kahvaltı ve salata ile meyve ekleyin. Böyle hazır yemek gibi daha az işlenmiş gıda, yeme ve gıda tuz az miktarda ekleyerek tuz miktarını azaltın. Çeşitli beslenin. Sağlıksız gıda çamurda dışarı tutmak ve daha eğlenceli yemek yapmak yardımcı olmak için her hafta alışveriş listesini değiştirin. Düzenli yemek yiyin -
Eğer yemek yemek zaman önemli değil, ancak tutarlı bir program çoğu kişi diyet ve kilo kontrol etmeye yardımcı olur. O zamanla, eğer ille her gün, tükettiğiniz enerji miktarı aktivite düzeyinizi eşleşen böylece bölümü boyutları kontrol edin. Fiziksel olarak daha aktif olmaya çalışın. Haftanın çoğu günü fiziksel aktivitenin 30 dakika hedefleyin. Etkinlik iştahınızı düzenleyen yardımcı olur ve kilo almadan daha fazla yemek anlamına gelir. Sadece mantıklı sınırlar içinde alkol: fazla 14 den kadınlar için haftada birimleri, ve herhangi bir günde en fazla üç ve erkekler için haftada en fazla 21 den birimleri, ve herhangi bir günde en fazla dört.

Mevcut en popüler moda diyet Lo Carb veya Atkins diyeti olduğunu. Bu sayede günlük toplam kalori kısıtlanması, karbonhidrat açısından zengin gıdalar kısıtlar. Atkins Diyeti içinde dört Phase One 1400-1500 arasında toplam günlük kalori içerir. Ortalama yetişkin dişi günde 2200 kalori civarında tüketir ve ortalama yetişkin erkek günde 2800 kalori tüketiyor. Onlar her gün 800 1300 daha az kalori tüketmek eğer Hemen hemen her yetişkin kilo kaybedersiniz. Atkins Diyeti Faz Bir de günlük net karbonhidrat sadece 20 gram karbonhidrat alımını kısıtlar. Net karbonhidrat tanımı porsiyon başına eksi diyet lif porsiyon başına toplam karbonhidrat gram. Diyet lifi bitki fasulye bulunan ürünler, kepekli tahıllar, meyve ve sebze sindirilemeyen kalıntıları olduğunu.

Karbonhidratlar vücudun tercih yakıt kaynağıdır. Yakın bir gelecekte günlük 130 gram karbonhidrat için önerilen diyet ödenek veya BKİ, orada olacak. Vücudumuzun günlük ihtiyacı olan karbonhidrat 130 gram kırmızı kan hücrelerinin uygun santral sinir sisteminin işleyişi ve üretim içindir. Sadece Atkins Diyeti Faz Dört sırasında günlük net karbonhidrat 120 gram kadar izin katılımcılar bulunmaktadır. Düşük karbonhidratlı diyetler onlar 1860 yılından bu yana var olmuştur ve Atkins Diyeti ilk 1970 başında çıktı, yeni bir şey vardır.

Çoğu beslenme uzmanları, bir kişinin 5 yıl boyunca kilo kapalı tutmak gerekiyor kilo kaybı başarılı olmayı kabul. Atkins Diyeti gibi bir moda diyet yoluyla kilo çıkarmak geri az bir yıl içinde kilo insanların% 90'ından fazlası. Atkins Diyeti Katılımcılar ilk birkaç hafta içinde 10 ila 12 lira arasında kaybetmek ama bu sadece su kaybı, yağ değildir. Yağ Bir kiloluk 3500 kalori içerir. Bu nedenle birkaç hafta içinde yağ 10 kilo size 35.000 daha az kalori tüketmek veya egzersiz yoluyla 35.000 kalori yakmak daha gerekir. Ne gerçekleşmesi muhtemeldir.

Yani, kilo ve daha sağlıklı olmak için en iyi yolu dengeli bir diyet yemek etmektir. Tüm karbonhidrat kesip etmeyin, ama ya onlarla denize gitmez. Iyi yemek yanı sıra, ne yiyorsun bir orantılı miktarda egzersiz. Egzersiz çok çok az egzersiz gibi kötü.

No comments:

Post a Comment