Popüler Diyetler Bugün Çeşitli Türleri Karşılaştırılması

İnsanlar onlar için doğru olanı seçmek için oldukça kafa karıştırıcı olabilir orada diyetler pek çok türleri vardır. Sadece tüm insanlar aynı ve diyet belli bir tip, bir kişi için çalışabilir iken, başka aynı sonuçları vermez ki çok iyi bir şans olduğunu hatırlıyorum. Sizin için en uygun diyet planı bilmek için, her zaman profesyonel bir diyetisyen veya beslenme danışın.

İnceleme Diyetler

Dr Robert Atkins tarafından tasarlanan Atkins Diyeti, son yıllarda daha popüler diyetler muhtemelen biridir. Atkins diyeti obezite çoğu durumlarda suçlu olarak karbonhidrat ve trans yağ görmektedir. diyet birçok metabolik bozuklukların nedeni olarak karbonhidrat yüksek alımı dışında kurulan gıda piramidi ve single reddeder. Atkins diyeti bir yağsız protein diyeti, karbonhidrat dikkatli alımı ve vitamin takviyeleri üzerinde duruluyor.

Beverly Hills Diyeti doğal kilo kaybına yardımcı olmak için gıdaların doğru kombinasyonu vurgulayan nispeten tartışmalı bir diyet planı. Vücutta yağ yakma o özel enzimler gibi gıda kimyasalları tepkilerini, yardım ediyor. Bu plana Merkez Sadece meyve izin verilen süre içinde ilk onbir gün boyunca protein yoksunluk olduğunu. Protein on dokuzuncu alınabilir ise Karbonhidratlar onbirinci gününde alınabilir. Bu diyet olsa herhangi bir tıbbi kanıtlara dayalı ve beslenme esastır besinlerin insanları mahrum olduğunu iddia değildir.

Hayat Diyet Vücut doğru beslenme alışkanlıkları yanı sıra egzersiz, aerobik ve ağırlık kaldırma-vurgulayan bir fitness ve kilo kaybı programı. Yemekler altı küçük öğün bölünür. Orada yemek iyi çeşididir, bu nedenle besin eksikliği nadirdir. Onları günün geri kalanı kullanılması için karbonhidratlar genellikle sırayla, günün erken saatlerinde alınır. Kilo kaybı, diğer diyetler gibi dramatik değildir, ama planı daha dengelidir. Üstelik, egzersiz vurgu, planı genel olarak iyi dengelenmiş olarak kabul edilir. Bu genellikle sadece on iki hafta sürer ve uygun planlama ile olabilir ancak bu yüzden, gerçekten uzun vadeli bir diyet programı değildir.

Vücut Diyet kas kütlesi üreten odaklanmaktadır. Kendisi tarafından bu zamanla yağ ortadan kaldırabilir, ancak vurgu vücut egzersiz rejimi tamamlayan, yerine kişinin beslenme alışkanlığı değiştirerek üzerinde. Bu diyet protein ve kompleks karbonhidrat, yüksek alımı üzerinde duruluyor.

Yüksek protein Diyet Atkins Diyeti oldukça benzer, ancak protein alımının neredeyse iki katına yeme vurguluyor. Birçok uzman zararlı ve dengesiz olduğuna inandığımız, çünkü oldukça tartışmalı. Bunu takip edenlere anında kilo kaybı sağlama yeteneği, ancak, son derece popüler hale getirir.

Akdeniz Diyeti sıkı bir diyet ama yaşam tarzı değişikliği daha değil. Akdeniz bölgesinde yaşayanların gözlenen sağlıklı yaşam etkilenir. diyet meyve ve sebze, balık ve et ve peynir düşük alımının orta alımının bol yeme oluşur. Aktif yaşam tarzı da gereklidir.

Atkins diyeti daha sağlıklı bir alternatif olarak kabul South Beach Diyeti kötü karbonhidratlar karşı ayrımcılık, ama Atkins aksine, aynı zamanda doymuş hayvansal yağ tüketimi karşı uyardı. diyet Dr Arthur Agatston, Atkins diyeti yüksek yağ içeriği ile memnun değildi, bir kardiyolog tarafından yapılır.

Zone Diyeti açlık ve metabolizmasını etkileyen hormonların doğru dengeyi ikna etmek için karbonhidrat, protein ve yağ doğru orantılı alımı odaklanan bir diyet planı. O yapar söylüyor diyet şekilde çalışır eğer şüpheli olmasına rağmen Uzmanlar iyi yuvarlanır diyet planı olarak algılarlar.

No comments:

Post a Comment