Fad Diyetler - Fad Diyetler ile neler tehlikeler ilişkili olarak mı?

Bir moda diyet nedir? Fad diyetler en sık zaman kısa bir süre için sadece popüler olan kilo kaybı hızlı bir araç olarak tarif edilebilir. Fad diyetler metodolojiler olarak derinden Atkins ve Bölge diyet olarak yerleşmiş ya da lahana çorbası diyeti veya Special K meydan diyet gibi sürdürülemez değişebilir.

Her şeyden önce, bu diyetler savunucuları tarafından yapılan kilo kaybı iddiaları kısacık ama sağlıksız de sadece olduğu anlaşılması gerekir. Lahana çorbası diyeti ve greyfurt diyeti gibi diyetler, her iki durumda, sadece hemen ardından kilo kazanmak var, lahana çorbası diyeti durumda, gaz yapıcı yapacak ve edilir.

Fad diyetler genellikle gıda ya da gıda türü tek bir tür durmak olacaktır. Örneğin, saçma olarak beni çarptığı bir diyet böylece tipik 5 kiloluk ağırlık sonuçlanan, 2/3 yağsız süt, bir fincan ile Special K tahıl herhangi bir lezzet ile üç öğün dışında iki değiştirilmesi savunan Special K Challenge iki hafta sonra kaybı. diyet bile Special K snack bar veya meyve ve sebze oluşan aperatifler savunuyor. Şaşırtıcı, bu diyet dahil proteinin hemen hemen hiçbir iyi bir kaynak yoktur. Special K web sitesini taranırken, araştırma sağlıklı olmanın belirsiz gibi döküntü iddialarını yapmak için kullanılır. Onlar Kellogg "beslenme ekibi" onların çok zorlama bir sonuca varmak için "önde gelen üniversiteler" ile yakından çalıştı iddia. Bana göre, bu Kellogg Corporation tarafından liderliğindeki bir akıllı pazarlama taktiği biraz daha fazla anlamına gelir. Bu gibi Diyetler düzgün vücudu yakıt ikmali için gerekli kalori eksikliği olacağını, gerçekten kilo kaybı kararlıyız insanlar da haftada birkaç gün dışarı çalışıyoruz dikkate almak, bu yüzden yok. Bir sözde "superfood" diyet odak noktası haline Temel olarak, beslenme sorunları ortaya çıkar.

Superfood kategori içine düşüyor başka bir diyet lahana çorbası diyeti olduğunu. Diğer bazı sade diyetler ile birlikte bu hastanelerden sözde kökenli. Böyle lahana çorbası diyeti gibi diyetler iddia kalp ameliyatı geçiren bir hafta önce hastalar tarafından kullanılmaktadır. Hafta sonunda, sadece yemiş lahana çorbası ve meyve ve sebze yaptıktan sonra, bir 10-17 lira arasında bir yerde kaybetmek gerekiyordu. Ne yazık ki, böyle bir vitamin eksiklikleri ve cannibalized kas dokusunun toksik yansımaları gibi bir kötü beslenme kötü etkilerini, hissetmeden, herhangi uzun süre böyle bir sınırlı diyet muhafaza edemez.

Su ağırlığının büyük bir yüzdesi kaybetmiş olmanın oluşturur ve, Daha da kötüsü, bu diyetler kendi ödün vermeden yavaş yavaş ve güvenli kalori azaltmak için nasıl hiçbir planı sağlayan Dahası, bu muazzam kilo kaybı, normal yeme alışkanlıkları bir kere muhafaza edilemez sürdürülür sağlık. Olursa olsun gıda ne kadar büyük, hiçbiri derde deva olarak tedavi edilmelidir. Tüm diyetler hiçbir kötü etkisi ortaya böylece mümkün olduğunca en iyi şekilde dengeli olması gerekir.

No comments:

Post a Comment