Fad Diyetler kaçının

Ne yazık ki çoğu kilo kaybı diyetler aslında diyetler vardır. Yeni ya da devrimci olarak kendilerini tanımlayan tüm sık sık diyetler aslında geri popülariteye ikinci veya üçüncü dalga için gelen yirmi ya da otuz yaşında diyetler vardır. İyi örnekler sadece 1960'ların ortalarına, 19. yüzyılın ve başlangıçta Atkins diyeti beri var olmuştur gıda birleştirerek ilkelere dayanmaktadır Bölge diyet hippi Makrobiyotik beslenme teorileri bir canlanma Zen diyet vardır 1970'lerde öncülük ve çok uzun zaman önce bir Gloria Swanson tipi dönüş vardı.

Bir tuhaflık diyet tanımlamak için en iyi yolu aşağıdaki ilkeler herhangi dayanmaktadır olmadığını belirlemek için:

Bu Neandertaller yemek yolda dayanır

Bu İncil gelen gıdalar dayanmaktadır

Bu kan türüne dayanır

Çoğunlukla, protein ve herhangi bir karbonhidrat yemek dayanır

Çoğunlukla karbonhidrat ve protein yeme hiçbir dayanmaktadır

Hiçbir yağ yeme dayanmaktadır

Bu yağlı gıdalar yeme dayanmaktadır

Negatif kalorili gıdalar yeme önerir

Böyle greyfurt gibi tek bir meyve yeme önerir

Bir gün kahve fazla üç bardak içme önerir

Bu size istersen yiyebilirsin iddia

Belki de bu diyetler en popüler karbonhidratlar birçok kişi onlara "alerjik" veya insüline dirençlidir ve onları yemek bu nedenle kilo olduğunu, kötü olduğu fikrine dayanan yüksek protein / düşük karbonhidrat diyeti vardır. Bu South Beach Diyeti, Bölge Diyet ve Atkins diyeti içerir. Diyetler Bu tür kilo kaybı hızlandırmak için ketoneminin neden. Ketozis nedeniyle karbonhidrat eksikliği açlık sırasında meydana anormal vücut süreçtir. Ketozis sağlıklı bir yaşam tarzının bir parçası olan hiçbiri yorgunluk, kabızlık, bulantı, kusma ve neden olur. Ketozis, uzun süreli yan etkileri kalp hastalığı, kemik kaybını ve böbrek hasarı dahil belgelenmiştir

Bu toplumda kilo alımı arkasındaki gerçeği insanların daha toplam kalori ve daha az fiziksel aktivite alıyorsanız olmasıdır. Bu kazanç veya kayıp bunlardan sadece sayı ağırlık geldiğinde Vücudunuz sadece kalori türleri arasında ayırım yapmaz.

Crash diyetler bunu bir daha kiloluk ve yüksek protein diyeti böbrekleri stres ve atardamarları tıkama kaybetmek değil plato böylece, düşük kalorili diyetler açlık moduna vücudunuzun koymak kurutmak.

Gerçek şu ki, diyet protein ve yağ gerekiyor hem önemli metabolik ve vücutta fizyolojik rolleri hizmet olduğunu. Yukarıda tarif edilenler gibi Fad ve çarpışma diyetler, sadece sağlıksız değil ama onlar da kilo alımına neden ribaund vardır. Ayrıca çoğu diyetler, diyet uzmanları yazmak bile onları bir başlangıç ​​kilo kaybına neden ama nihai sonuç geri dakikalık size planı çıkmak tüm ağırlığını kazanmak olduğunu. Eğer diyetler birkaç içinde geri kazanmak yoksa, bunu bir yıl içinde tüm geri artı biraz daha kazanmak için muhtemeldir.

No comments:

Post a Comment