Düşük karbonhidrat diyeti İyi ve Dinlenme

Her zamankinden daha fazla insan bu gün kilo çalışıyoruz. Ama hangi diyetler en iyi ve diyet bir başarı olduğundan emin olmak için ne gerekiyor? Bir 'diyet' üzerine getirebilir herhangi bir ilerleme sürdürmek için, bu davranışları ya da desen kalıcı bir değişiklik düşünmek gerekir. Bu nedenle, aşırıya kaçmadan olmalıdır binging, bu nedenle diyet gerektiği gibi. Daha doğrusu, yavaş da olsa, çalıştığını mantıklı bir kilo kaybı planı size kaçınarak olmalıdır çok gıdalar özlem bırakır bir çarpışma diyet.
Mevcut diyet çılgınlığı düşük karbonhidrat diyeti için, ama onlar gerçekten iyi bir fikir ve onlar çalışır? Biz sağlıklı bir vücut enerji üretmek ve korumak için karbonhidrat belirli bir miktar gerekir. Bütün karbonhidratları elimine etmek için sadece gerçekçi değildir; hatta tehlikeli olabilir. Biz sadece ve / veya sınır karbonhidratları azaltmak için gerektiğinden, biz tercih karbonhidratlar besin değeri yüksek olanları olması esastır. Gerçekten miktar üzerinden kaliteli bir soru.
Ne yemek düşük karbonhidrat diyeti çoğu sadece söyleme; onların diyetler ile gitmek için size kendi "özel" gıdalar satmak istiyorum. Bu, daha sonra, aynı zamanda cezalandırma ek olarak pahalıdır. Birisi sınırlı zamanı var sürece, yeteneği var ya sağlıklı yemekler hazırlamak için arzu ve sınırsız mali kaynaklara sahip değildir, bu diyet planları gereksizdir.
Herhangi bir diyet gibi, ana madde yemek yiyecek, ama diyet takip hangi ile irade değildir. biri kendi yeme davranışlarını değiştirmek için planlama için gereken tek 'aksesuar' belki düşük karbonhidrat diyet planları birinden satın alınabilir ya da muhtemelen sadece her yerde yemek kitapları satılan yemek kitapları biridir.
Farklı düşük karbonhidrat diyeti arasında farklılıklar olmasına rağmen genellikle bazı ortak özellikleri var. Tipik bir yemek üstünkörü karşılaştırma yaparsanız, herhangi bir diyet gibi, onlar çiğ ve pişmiş, küçük bir meyve hem de sebze, protein ve çok az nişasta veya tatlılar, varsa bir vurgu. En başarılı diyetler gibi bu hala kalori kısıtlayıcı dayanmaktadır.
Bazı istisnalar olsa da herhangi bir düşük karbonhidrat diyeti planı ile bir yemek, makarna, ekmek, pişmiş mallar, şeker davranır, patates, pirinç, tahıl ya da izin neredeyse hiç söz olacak. Şaşırtıcı olan bazı havuç ya da pancar izin kalmamasıdır. Bir zaman, kalori izleyici diyetler ile, geçmişte hep havuç munching olduğu biri olarak Dieter ilişkili, bu gün iyi bir Dieter görüntü bir yerine onların plaka üzerinde en biftek olan biri olduğunu olabilir kim en salata var!
Sınırlayıcı bazı sebze rağmen bazı diyetler, doğal şekerler ve bu nedenle karbonhidrat yüksek, sizin için her ne kadar çok iyi, meyvelerini verir. Biz biraz şeker gerekiyor ve kesinlikle rafine şeker (sakaroz) daha iyi bir kaynağıdır fruktoza. En iyi diyetler gerçekten eğlenceli ve tutmak kolay hem de sadece sağlıklı bir beslenme planı vardır.
---------------------------------------------

No comments:

Post a Comment