Düşük Carb Diyetler Bilimi: Onlar İş Neden

Sen sıkı kaslar ve bel küçük özlüyorum. Herkes yapar. Eğer kilo veremezsiniz düşünüyor musunuz? Evet yapabilirsin. Bir plan - Ama gerçek bir diyet olmadan kilo olamaz.
Düşük Carb Diyet
Kilo kaybı uzmanları ve diyet planı yazarlar tüm aşırı kilo çok yediğimiz karbonhidrat, patates, pişmiş mallar, ekmek, makarna ve diğer uygun gıdalar özellikle yüksek rafine veya işlenmiş olanlardan geldiğini katılıyorum. Sorunu ağırlaştırmak için, bize birkaç aşırı kilo savuşturmak için yeterli egzersiz olsun.
Düşük karbonhidrat diyeti arkasındaki temel bilim karbonhidrat bir sürü gıdaların tüketimini sınırlamaktır. Düşük karbonhidrat diyeti gibi Atkins, South Beach, Bölge ve Karbonhidrat Addict Diyet gibi birçok popüler kilo kaybı programları içerir.
Gerçekten çalışır?
Vücudun hayatta kalmak için ihtiyacı olan besin gruplarından biri karbonhidratlardır. Şeker ve nişasta - Karbonhidratlar da karbonhidrat iki tip gelir olarak anılacaktır. Şekerler genellikle tatlı bisküvi ve tatlılar ve kolaylıkla sindirilir gibi tatma basit karbonhidrat vardır. Oysa, nişastalar ekmek, makarna, erişte ve pirinç bulunan kompleks karbonhidratlar ve sindirimi uzun sürer.
Vücut glikoz içine tüm bu sindirilebilir karbonhidrat, bizim hücreler yakıt ya da enerji olarak kullanmak şeker dönüştürür. Glikoz molekülleri kan dolaşımına bağırsaklardan geçirdiğinizde, pankreas insülin, hücrelerin bunu absorbe seferber bir hormon salgılar. Kas, yağ ve diğer hücreler daha sonra kan şekeri aşırı emer ve insülin düzeyleri normale döner.
Glisemik indeksi yüksek bir yemekten sonra kan şekeri düzeyleri hızla yüksek ve yükselmeye (kendi şekerler kana salınır ne kadar hızlı göre gıdaların sıralaması). kas ve yağ hücrelerinin içine tüm bu şeker doldurmak için gerekli insülin de glukagon aktivitesini, kan şekeri düzeyleri belli bir noktanın altına düştüğünde saklanan yakıt yakmak için vücut sinyalleri bir hormon zayıflatmak. Glikoz seviyesi enerji hasret vücudu terk çok düşük düşer. Beyin ve bağırsak sonra açlık sinyalleri gönderir. Yeni istek daha fazla karbonhidrat alımını gerektiren yaratılır. Biz, o daha yağ, kan insülin düzeyinin yükselmesi, daha fazla açlık, daha kilo almaya yol açar ve döngü devam çok yemek.
Aksine, düşük karbonhidrat diyeti yapışan bu döngünün bir son verir. Anlamına gelecektir İndirimli karbonhidratlar insülin seviyesini, artan glukagon seviyesi, kilo kaybı, geliştirilmiş trigliserid (gerekli kanda taşınan yağ ama aşırı neden koroner hasar), LDL azalma (kötü kolesterol), HDL (iyi kolesterol) artışı azaldı.
Alt çizgi - böylece sonuçta plaka üzerinde obezite küçük noktalar yol açar overeating teşvik, kan şekeri, açlık tetik hızlı değişikliklere neden rafine veya işlenmiş karbonhidrat verin. Neyse, kimse atlama patates, makarna, pirinç ve beyaz ekmek öldü.
O dedi; Kendinize bir kaç iyi düşük karbonhidrat yemek kitapları getir. Daha da iyisi, bu sitenin 1.000 + düşük karbonhidrat yemek tarifleri ile yaprak - tarifleri sonsuz çeşitli. Akla gelebilecek her tarifi deneyin ve mümkün olduğunca bu diyet keyifli ve farklı olun.
Evet, diyet yapabilirsiniz. Kilo vermek! Daha uzun yaşamak!

No comments:

Post a Comment