Atkins Diyeti - Nasıl It Right Way Yapılacak?

Obezite kardiyovasküler problemlerin, diyabet, depresyon, ve uyku apnesi gibi birçok hastalığın ana nedeni olduğunu. Bu sorunun tek çıkış yolu sıkı ve sağlıklı bir diyet takip etmektir. Ama bu o gerekli besinlerin vücudumuz mahrum olur çünkü tüm iyi bir seçenek olarak değil bunun için tamamen gıda kaçınarak anlamına gelmez. Dolayısıyla karbonhidrat için tavsiye edilir kontrollü karbonhidrat diyeti kişinin vücut ağırlığını artırmak için çoğunlukla sorumludur.

Düşük karbonhidrat Atkins Diyeti ilk Dr Robert Atkins tarafından 1970 yılında tanıtıldı. Ama onun kitabın yayımlanmasından sonra popüler neredeyse 10 yıl sonra oldu - 'Dr. Bu on yılın bestseller biri haline biri gitti Atkins Diyeti Yeni Devrimi '. Hiçbir zaman, yurtdışında ABD'de insanlar ve milyonlarca ilk diyet tercihi olarak Atkins diyeti özelliklere takip etmeye başladı.

Atkins Diyeti Nedir?

Atkins Diyeti yüksek protein, düşük karbonhidrat diyeti olduğunu. Bu tür ekmek ve pirinç gibi yüksek karbonhidrat içerikli yiyecekler caydırma ise et, yumurta, peynir ve kullanarak teşvik. Aşırı karbonhidrat alınır ise, aşırı enzimler bunu sindirmek için oluşturulan edilmelidir. Bu da diyabete yol açabilir uzun vadede pankreatik hücrelerin parçalanmasına neden olabilir. Robert Atkins göre, düşük karbonhidrat diyeti açık olması, bizim vücut, yağ enerji serbest bırakmak için sindirilir ki, yerine karbonhidrat ketozis bir devlet, girecektir. Bu pankreas hücreleri ve yağ mevduat tarafından üretilen fazla insülin ihtiyacı yatıştı edilir azaltır. Bu durumda, vücut ağırlığı önemli miktarda azalır.

Atkins Diyeti Avantajları:

Vücut ağırlığı 1. önemli miktarda enerji ikincil kaynak yağların yanması ile azaltılır.

Eğer öğünler arasında aç olmayacak çünkü 2. Inter-yemek diyetler önlenebilir.

3. sabit kan şekeri seviyesini sürdürmek olabilir.

Bizim gövdesinde yer alan toksinlerin en yağların yanması ile birlikte kaldırılır yana 4. genel sağlık artırıldı.

Yapılacak Not:

1. Bu Atkins diyeti yemek planları denemeden önce bir doktor veya doktora danışılması tavsiye edilir.

2. Günlük egzersiz çok Atkins diyeti gıdalar ile birlikte tavsiye edilir.

Böbrek bozuklukları, gebelik ve diyabet ile 3. kişiler Atkins diyeti yemek planları takip etmek tavsiye edilir.

Atkins Diyeti Evreleri:

1. İndüksiyon - diyetin ilk 14 gün içeren bu aşamada, bu sizin vücut ağırlığının 15 kilo kadar kaybedersiniz söyleniyor. Bu süre boyunca, günde tüketilen karbonhidrat miktarı en az 20 gram arasında olacaktır. senin Atkins diyeti tarifleri dahil sadece karbonhidrat domates gibi düşük karbonhidrat içerikli sebze olacaktır.

2. Devam eden Kilo Kaybı - Bu ikinci aşamada, karbonhidrat tüketimi günde 5 grama kadar yükseltilir.

3. Ön bakım - Atkins diyeti yemek planları bu aşamasında, vücut ağırlığı düşüş oranı daha yavaş olacaktır. Ayrıca, onlar senin vücut ağırlığı eklemek veya olup olmadığını görmek için çeşitli gıdalar deneyebilirsiniz. Güvenli bulduysanız, size Atkins diyeti gıda ürünlerine eklemek olabilir.

4. Bakım - Eğer istenilen seviyeye vücut ağırlığını azalttığını bulmak zaman bu aşamayı girin. Ayrıca tam buğday ekmeği gibi, vücut ağırlığı yükseltmek değil diyet biraz daha fazla karbonhidrat ekleyebilirsiniz.

Kuyruk Adet: Atkins diyeti programı (aynı zamanda diğer diyet programları) nihai sonucu kişi öneriler aşağıda ne kadar iyi sadece bağlıdır. Dolayısıyla dini takip emin olun.

No comments:

Post a Comment