Kilo Kaybı Diyetler - 4 Popüler Diyetler Bir İnceleme

1000 kalorili diyet

1000 kalorili diyet çalışıyorum nedeniyle vücut açlık moduna giren ve yağ tasarrufu için, bir hafta boyunca sadece tavsiye edilir. Vücudunuzun yüzden sadece 1 hafta için üzerine kalmaya çalışın 1000 kalori diyet aşırıya ters olduğunu. 1 hafta sonra 3-5 kilo arasında kaybedersiniz. 1000 kalorili bir uzun süreli bir kilo kaybı programı için bir başlangıç ​​diyet olarak kullanılabilir. Kilo kaybı ve başlamak için iyi bir egzersiz programının 2-3 lira amacı çalışın. 1000 kalori diyeti 1 hafta sonra, kalori alımını upping veya bir o kadar şiddetli diyet geri dönmeyi deneyin, bu yavaşlatan vücudunuzun metabolizmasını engeller. Burada basit 1000 kalori günlük menü.

Kahvaltı

o Muz sandviç 2 kepekli ekmek dilimleri ve küçük bir muz ile yapılan

portakal suyu o küçük cam

Aperatif

o az yağlı yoğurt 1 pot (tercihen meyve)

Öğle yemeği

o 1 kepekli rulo orkinos ve düşük yağlı mayonez (kaynak suyu kullanım kalay orkinos) ile dolu

o Karışık marul salatası, kırmızı veya sarı tatlı biber, soğan

Aperatif

düşük yağ cips o 1 torba

Akşam yemeği

o Kızartma tavuk göğsü (derisiz)

Patates o 30ml yarı yağsız süt ile püre

o Brokoli (buğulama veya haşlama bütün sebzeler)

Havuç o

sos o (granüllerden)

Akşam

o 1 düşük kalorili sıcak çikolata içmek tozu ve su ile yapılan

Gün boyunca İçecekler

Diyet kola, su, şekersiz siyah kahve veya çay o

1000 kalorili bir uzun süreli bir kilo kaybı programı için bir başlangıç ​​diyet olarak kullanılabilir. Kilo kaybı ve başlamak için iyi bir egzersiz programının 2-3 lira amacı çalışın. 1 hafta sonra 1000 kalori diyeti, kalori alımını upping veya bir o kadar şiddetli diyet geri dönmeyi deneyin Hatırla, bu yavaşlatan vücudunuzun metabolizmasını engeller.

Vejetaryen Diyet

İyi dengelenmiş bir diyet vejetaryen vücut için birçok yarar sağlar. Bu faydaların bazıları gibi kronik hastalıkların riski azaltılmış şunlardır:

o Obezite

o Koroner arter hastalığı

o Hipertansiyon

o Yüksek kan basıncı

o Diyabet

kanser ve daha o bazı tipleri ...

Sizin vejetaryen diyet, iyi planlanmış olmalıdır. Değilse vücudunuzun bazı hayati besin ihtiyacı bitebileceğini. Vücut için gerekli bu besinlerin bazıları şunlardır:

o Protein

Mineraller o (çinko, kalsiyum, demir)

o Vitamin b12

o Vitamin d

Protein kaynakları, tofu ve diğer soya bazlı ürünler, baklagiller, tohumlar, fındık, tahıllar, sebze ve dahil

Uzmanlar iyi kaynakları olan amino asitlerin için dengeli bir vejetaryen beslenme için sırayla, size fındık ve tam tahıllı gevrekler yemek gerektiğini söylüyorlar.

Ispanak, lahana ve brokoli gibi Yeşiller iyi bir kalsiyum kaynağıdır.

Hayvanlardan gelen B12 vitamini kaynakları için, zenginleştirilmiş kahvaltılık tahıllar ve güçlendirilmiş soya içecekler ile ikame edilebilir.

Demir kaynakları kolesterol bütün yüksek kırmızı et, karaciğer ve yumurta sarısı vardır. Ispanak, kuru fasulye ve kurutulmuş meyveler demir tüm iyi vejetaryen kaynaklarıdır.

Bir vejetaryen diyet et diyet daha sağlıklıdır. Ancak bu cips, çikolata ve cips her gün yüzünüzü şeyler hakkına sahip olduğu anlamına gelmez. Sizin dengeli beslenme tüm yukarıda, yani Meyve, sebze, fındık, süt üretmek ve soya içermelidir. Aşağıda bir vejetaryen diyet bazı kalori kontrolleri bir tablo:

Gıda Grubu 1200 Kalori 1500 Kalori 1800 Kalori

Sebzeler 5 porsiyon 6 porsiyon porsiyon 8

Meyveler 3 porsiyon 3 porsiyon porsiyon 5

Taneleri 2 porsiyon 3 porsiyon 4 porsiyon

Süt 2 porsiyon 2-3 porsiyon 2-3 porsiyon

Fasulye, Fındık ve Tohumlar 5oz 6 oz 7oz

Toplam Yağ 30-35g 40-50g 50-60g

Sen internete ücretsiz üzerindeki diyetler büyük bir öfke bulabilirsiniz! Bir vejetaryen diyet yuvarlak bir bütün sağlıklı bir seçenek olduğunu ve kilo kaybetme yolunda size yardımcı olmak için uzun bir yol gidebilirsiniz.

Abs Diet

Abs Diyet kas her 1 £ kazanmış olduğu teorisi üzerine çalışan, vücudunuzun stajyer günde fazladan 50 kalori yakar. Eğer kas ekstra 10 £ inşa edebilirsiniz Yani vücudunuz daha sonra günde fazladan 500 kalori yakarsınız. Abs Diet vücudunuzu kullanarak doğru gıdalar yeme ve doğru şekilde egzersiz yaparak fazla enerji yakarsınız. Günde 500 kalori kaybetmek haftada ağırlık £ 1 size kaybedecektir. Ileri iki geliyor 5-8lb ardından ilk iki hafta içinde 12 £ kadar gevşek bekliyoruz.

Abs Diet sen gibi 12 güç gıdalar oluşmaktadır günde 6 öğün yemek sağlar: tavuk, hindi ve diğer yağsız et, zeytinyağı, fasulye ve bakliyat, badem, düşük yağlı süt ürünleri, yeşil sebzeler, yulaf, yumurta, kepekli ekmek, tam tahıllı gevrekler, çilek, ve protein tozu. Tüm diğer gıda izin değil.

6 hafta boyunca tüm lif ve sağlıklı kalmak ve kas inşa etmek gerekir mineraller ile vücudun sağlayan 12 güç gıdalar, bir dizi yemek. Diyet ile birlikte bir 20 dk alet çalışmadım yağ yakma yardımcı olacak haftada üç kez, yapacağız.

Kadınlar katılmaya teşvik edilir ancak Abs diyet ağırlıklı, erkekler hedefleniyor. yiyebilirsiniz gıdaların aralığı hala iyi olduğunu ve bunun dışında bir egzersiz programı olsun. Ayrıca bazı çok iyi görünümlü Abs, sağlık ve cinsel yaşam. Tam diyet kitabı: tüm iyi on-line kitap mağazaları David Zinczenko tarafından Abs Diyet.

Kellogg Tahıl Diyet

Şu anda etrafında basit diyetler biri Kellogg'un Tahıl Diyet olduğunu. Bu kilo üzerine kilo kaybedersiniz bir çarpışma kilo kaybı diyet değildir; ancak küçük 1 boyutlu olan bu kot içine almak için izin verecektir.

Bir yedek öğle veya akşam yemeği için Kellogg'un diyet, kahvaltı için Kellogg'un Special K veya Cornflakes bir kase yemek yapmak zorunda tüm ve aynı zamanda bir başlangıç ​​için. Bu kadar! Sonra sonuçları göreceksiniz iki hafta boyunca bu devam. Etrafında 3-6lb kaybetmek bekliyoruz.

Sizin diyet sus, Kellogg en Eğer genellikle olduğu gibi aynı içecekler ve atıştırmalıklar için izin, ama her gün iyi dengelenmiş bir yemek yediklerini daha fazla meyve ve sebze ile, tavsiye ederim. Kellogg en başka ipucu, izlemek ve mevcut beslenme alışkanlıkları farkında tutmak için bir yiyecek günlüğü tutmak.

No comments:

Post a Comment