Ünlü Diyetler Çalışıyoruz?

Hemen hemen her kadın ünlü bir noktada ya da başka bir belirli diyet ile ilişkili Adını olmuştur. Ancak ne olursa olsun güven ve ünlü hayran ne kadar her zaman iyi beslenme önerileri önermiyoruz.
Oprah Winfrey, televizyonda yani yaklaşık on yıl Lahana Çorbası Diyeti iterek veya unutmayın. Bu diyet alternatif lahana, V8 suları ve Lipton'ın soğan çorbası karışımı yapılmış bir yüksek sodyum suyu içme ile tüm gün bir belirli yemek yeme. Bir gün bir şey muz, çorba ama başka bir gün başka bir şey ve et ama başka bir gün başka bir şey yemek istiyorum. Bu diyet ile sorun temelde birçok kişi sopa zor bulunan bir kalori yoksunluk diyet olmasıdır. Aynı zamanda, sodyum son derece yüksek bir diyet olmuştur. Oprah, daha sonra bu diyet inancını geri, ama bu iyi bir örnektir "Ne zaman iyi Ünlüler Diyet Yanlış adama."
Ne yazık ki, birçok ünlünün gerçekten diyetler söz konusu olduğunda, onların şen Makaleler sadık takipçileri üzerinde sahip olduğu etkiyi farkında değilsiniz. İşte ya da sağlık durumuna bağlı olarak çalışmıyor olabilir ünlü diyetler, bütçenizin bazı örnekler olup olmadığını ya da değil bir özel şef.
Drew Barrymore - Drew Barrymore gibi deli golf, yüzme ya da bir takım spor oynamak gibi en az bir eğlenceli ama yorucu aktivite, bir gün çekici savunur. Bu kola uzak kalan ve şekersiz jöle yeme, bir günde üç öğün ile kombine edilir. O da o kadar olabildiğince et yemekten uzak kalır. Bu çok mantıklı bir plan ama bir sopa ince rakam oluşturmak değildir. Drew Barrymore düzgün vücutlu daha az olması, Hollywood akran baskısı için mağaracılık değil bu Virajlı ünlüler biridir.
Heidi Klum - Supermodel Heidi Klum bebeği doğurduktan sonra 30 £ bir ay kaybederek dünyasını hayrete düşürdü. O fazla 1700 kalori çoğu doktorlar hemşirelik anne için çok düşük olması dikkate alacağını bir gün onu izin kalori kısıtlı diyet başlamadan bu yaptım. Ancak hemşirelik değil ortalama bir yetişkin için doğru olabilir!
Gwyneth Paltrow - Aktris Gwyneth Paltrow süt, kafein, alkol, et, balık ve yumurta yasaklayan Zen Makrobiotik diyet takipçisi olduğunu. Eğer organik olması gerekir üzerinde bırakılır yemek ne olursa olsun. Bu organik seçenek için gitmek olup olmadığına bağlı olarak pahalı ya da ucuz bir diyet olabilir. Ayrıca bu diyet en gıdalar pahalı alabilirsiniz taze üretmek, bol satın anlamına gelir çiğ servis edilir. Bu diyet bu tür lezzetli bir şey yemek için çok zordur. Çoğunlukla sebze, fındık ve tohumlar olduğu gibi bunun yanı sıra şiddetli kalori kısıtlanmasına yol açabilir. Daha bir hafta boyunca bu diyet kalıyorum genellikle istek halinde vermek çoğu insan için çok zor. Ayrıca bu diyet protein, B12 vitamini ve yağ eksikliği zihinsel ve duygusal bozukluklara yol açabilir.
Claudia Schiffer - Süper Claudia Shiffer günde üç öğün yemek yapışıyor, ama onlar tamamen organik olması gerekir. Bu muhtemelen bunun sağduyu reçete üzerine inşa edilmiştir etrafında gibi ünlü diyetler en iyi "üç kare öğün." Ancak birçok ekonomik değildir bakkal fatura gider iki katına organik yeme.
Rene Zellweiger - Rene Zelleweiger Zone Diyeti yapışarak ona şekil tutar. Gıda birleştirerek içerir Bu diyet restoranlarda sipariş vermek için bu pratik değildir. Ayrıca planlama, bakkal alışveriş bir sürü yemek alır strateji ve özel yemekler yapmak. Bu sadece bugünün meşgul kadınlar için bu pratik değildir. Büyük kent merkezlerinde kapınıza doğrudan yemek hazırladı ve yerel telefon defterinde bu bilgileri bulabilirsiniz veya internet üzerinden kontrol edebilirsiniz Bölge teslim uzmanlaşmış birçok şirket vardır.

No comments:

Post a Comment