Sen Düşük Carb Diyetler Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

Düşük Carb Diyet Nedir? Kötü karbonhidrat ve yağların kötü uzakta yapmak ve iyi yağ ve karbonhidrat yeme iyi başlayacağız. Ne anlamak gerekir Eğer bir diyet değil gerçekten olmasıdır, ama yemek şeklini değiştirerek. Yanlış gıdalar yeme sürekli dengesi vücudunuzun atar. Çoğumuz gecikmiş bu yeme işlenmiş karbonhidrat eğilimindedir. Ben işlenmiş karbonhidrat ne demek istiyorsun? Temelde, karbonhidratlar, basit ve karmaşık iki türü vardır. Bazı kötü ve iyi karbonhidrat, hızlı ve yavaş sindirim karbonhidrat ve diğerleri gibi onlara bakın. İşte bazı temel açıklamalar:
Basit karbonhidrat - basit veya rafine karbonhidrat gıdalar en sık düşük besin içeriği ve yüksek glisemik indekse sahiptir. Onlar hızlı (sindirimi hızlı) metabolize edilir. Onlar kan dolaşımına hızla kısa bir zaman dilimi içinde önemli ölçüde düşmesi ardından, kan şekeri düzeylerini yükseltmek. Sağlıklı ve istikrarlı çalışan vücut tutmak için, bu tip gıdalar sınırlı olması tavsiye edilir. Bu basit veya işlenmiş üzerinde karbonhidrat örnekleri beyaz ekmek, patates, ve kurabiye, şeker, cupcakes ve kek gibi şekerli davranır ve kola ürünleri gibi içeceklerdir.
Kompleks karbonhidrat - kompleks karbonhidratlar ile Gıdalar birçok besin içeren ve orta-glisemik indeksi düşük bir var. Bu gıdalarda yüksek lif içeriği (azaltarak ruh hali ve gıda istek dahil) vücut için sağlıklıdır yavaş sindirim, demektir. Ve bu besinler sağlık danışmanları tarafından iyi seçimler olarak kabul edilir. Bu kompleks karbonhidrat örnekleri kepekli tahıllar, çoğu meyve ve sebze vardır. Baklagiller, bezelye veya fasulye ailesinin bitkiler, bu kategoride de bulunmaktadır.
İYİ HANGİ IS ?? Çalışmalar düşük karbonhidrat diyeti kilo kaybı ile yardımcı olduğunu göstermektedir; hangi karbonhidrat, karmaşık, düşük glisemik Çeşidi olması gerektiği anlamına gelir. Anahtar bütün, gerçek, işlenmemiş gıda mümkün olduğunca doğaya yakın olarak bulunmuştur yiyor.
NEDEN SİZİN VÜCUT ANYWAY karbonhidratlar İHTİYACI VARDIR? Karbonhidratlar İnsülin denilen bir hormon üretmek için vücut neden olur. İnsülin Eğer enerji için kullanılmak üzere vücudunuzun hücrelerine yemek yiyecek glikoz (şeker) hareketi sorumludur. Fazla glikoz (yani enerji olarak yakılır değildir) Daha sonra vücut yağ olarak depolanır.
Çok fazla karbonhidrat tüketen Yıllar İnsülin hücrelerin bir hassasiyete yol açabilir. Bu işlem, aynı iş için daha fazlasına (veya daha fazla) İnsülin yapmak zorunda vücut neden olabilir. Aşırı üretimi, yüksek kolesterol, kalp hastalığı, obezite ve tip II diyabet ve daha fazla yol açabilir İnsülin Zamanla. Aşırı üretim İnsülin bir yan etkisi aslında yatırılacak daha fazla yağ neden olmasıdır.
DÜŞÜK karbonhidrat yemek VÜCUDUNUZUN İLE ÇALIŞIR.
Eğer tüketmek tüm gıda vücudunuz için enerji sağlar. Vücudunuz bu sırada yakıt yakar: karbonhidratlar / yağ / protein. Vücudunuzun yanında yağ yakmak için Yani, yemek karbonhidrat sınırlayarak, bu son derece doğaldır. Vücudunuz içe gitmek ve yakıt için kendi vücut yağ yakma başlayacak. Çünkü vücut yağ bu mağaza, sen alışkanlık aç hissediyorum ve gün boyunca daha bile kan şekeri seviyesini koruyacaktır.
Burada dikkat edilmesi gereken önemli bir şey ... olduğunu o kilolu sizi yapar çok fazla yağ yemek değil - vücudunuzun enerji için kullanmak gerekiyor daha çok çok daha fazla karbonhidrat yiyor.
Bu her türlü diyet planlama kendi tıp uygulayıcıları gözetiminde yapılması gerektiğini, ancak, önemlidir. Ayrıca, 8 bardak su bir gün ve tutarlı bir egzersiz içme vücudunuzun sağlığı için hayati önem taşır. Bu içeriği sadece bilgilendirme amaçlı düşük karbonhidrat araştırma bakışlar sunar ve profesyonel bir hekimden tıbbi tavsiye yerine geçmez.

No comments:

Post a Comment