Düşünce için Gıda: Kilo Kaybı ve Fad Diyetler hakkında Naked Truth

"Bütün kavramı yanlış felsefe üzerine inşa edilmiştir, çünkü diyet programları daha az yağ yemek ve kilo kaybı olan sorunu daha da kötüleşti. Kusurlu düşünce giderilene kadar yeme düşünüyor. Ve kilo problemi devam edecektir." Uzo Onukwugha
Aşırı kilo olmak Birleşik Devletleri'nde bir salgın haline geliyor. İstatistikler ABD nüfusunun% 68 ideal vücut ağırlığı üzerinde olduğunu belirtiyor. Ve 1 3 Amerikalıların klinik obezite muzdarip. Bu üzücü istatistikler de çocukları ve gençler içerir.
Düşük yağlı gıdalar ve diyetler sonsuz baraj yayılması rağmen, bu istatistikler artmaktadır gibi görünüyor. Bireyler ve şirketler her gün yeni ve kafa karıştırıcı diyet programları ile gelip. Bu diyetler çoğu çalışmıyor. Örnekler Atkins diyeti (bazı başarılar var), South Beach Diyeti, ABS diyet, Cave Man Diyet, diyet Kökeni ve diyet kodu her türlü içerir. Gerçek millet kilo bile, bunların% 95'i bir yıl içinde geri kazanmak olduğunu.
O £ 67 kaybetti ve bir yıl sonra geri £ 84 kazandı zaman Oprah Winfrey, birkaç yıl önce haber yarattı. O yalnız değil. Ben Kenara Ağırlık bir best-seller, Lay kilo kaybetti ve hatta yazdı popüler vaiz biliyorum. En son baktığımda, o geri kazanmıştır ve kilo konusunda konuşurken durdu. Hikaye bakılmaksızın her zaman katılır kim aynıdır. Kilise, dünya, dünyanın geri kalanından farklı yemez.
Bir bayan "Neden bu kadar şişman bütün bu adamlar?", Birkaç yıl önce bana bir soru sordu
"Gıda," diye cevap verdim. "Biz günah gibi oburluk öğretmek değil. Kutsal size iştah verilen eğer, bir alem için boğazına bir kılıç koymak gerektiğini söylüyor."
Ben tüm bu bütün milyarlarca dolarlık kilo kaybı sektöründe bir yanlış bir temel üzerine inşa edildiğini söylemek dedi. Yanlış altyapısı üzerine inşa herhangi evin duramaz. Sürece hakim zihniyet kilo olarak, insanlar da onu kaybetmek ve geri kazanacaktır. Bu diyetler çoğu doğal ve gerilim altında, insanlar her zaman geri onlar için kullanılan ne gidecek. zihin evrendeki en büyük örüntü tanıma organdır. Size zarar verecek olsa bile Ve özgün programlama uygun olacaktır.
Ben onun kilo alımı hakkında bana şikayetçi oldu eski bir futbolcu konuşuyordu. Bana diyordu, "Ben kilo vermek istiyorum -. Ben tekrar yapabilirim 60 £ önce kaybettik."
Ben kilo sorun değil ona söylüyordu. Ancak, o almak için görünmüyordu. Kilo alımı yüzeyi yerine kaynağıdır. Eğer kaynak ile uğraşmak durumunda, yüzey kaybolur. O nasıl onun fizyolojisini öğrenme ilgilenen değildir; ne o sağlıklı beslenme alışkanlıkları hakkında bilmek istiyor. Tohum değiştirin. Aradığınız meyve kökleri bulunmaktadır. Bu ağırlık üzerinden mücadele birçok kişi hakkında üzücü bir hikaye.
Yağ ve kolesterol Suçlama ya, sorun değil. Aslında, temel yağ eksikliği nedeniyle yanlış yağ birikimi kilo alımına neden olabilir. Tüm gelenler elbette bir tür - Beslenme gelişen bir bilim dalıdır. Biz iyi, kötü ve çirkin şişman olduğunu biliyoruz.
İyi yağlar onlar hücre zarı ve sinir fonksiyonu yanı sıra üreme için gerekli çünkü biz beslenme yoluyla alması gereken temel yağ asitleridir. esansiyel yağ asitleri Biz bu sırayla onlara daha fazla tüketmek gerektiğini Omega 3, 6 ve 9 vardır. Omega 3 ve 6 oranı 1: 4 olacaktır. Keten tohumu (yağ) ve Somon Balık Omega yağ asitlerinin iyi kaynaklarıdır. Udo en harman bir şişe tüm esansiyel yağ asitlerinin sağ kombinasyonu vardır.
Kötü yağlar herkesin tanımasını eğiliminde olduğu doymuş yağlardır. Bunlar tavuk, sığır eti ve domuz hayvan yağlardır.
çirkin şişman radikal olarak özgür hareket ve hücrelere zarar eğilimindedir trans-yağ asididir. Örnek onu biz kurabiye her türlü bulmak margarinler ve kısmen hidrojene bitkisel yağlar olduğunu.
O kolesterol şişman değil eklemeniz gerekir. Ve bu bitkilerde bulunan asla. Hayvanlar üreme için kolesterol gerekir. Sorun aşırı kolesterol olduğunu. Yağlar emülsifiye ve dokular ve kan damarları kolesterol taşımak için gereklidir. (Hatalı, kolesterol denir: Yüksek yoğunluklu lipoproteinler, HDL: Düşük yoğunluklu lipoproteinler, LDL ve Çok Düşük yoğunluklu lipoproteinler, VLDL). HDL denilen iyi kolesterolü, LDL kötü kolesterol ve VLDL kolesterol çok kötü olduğunu.
Sağ, egzersiz yeme ve sizin için ideal bir kilo seçecektir sağlıklı bir beslenme yaşam tarzı ve doğa korumak için zihniyet değiştirin. Bu Yatmadan önce kalori sayma esaret olduğunu. Kilonuzu izlemek etmeyin; diyet izlemek ve kilo kendisi ilgilenir.
Kilo problemi doksan beş oranında aşırı yeme ve önemsiz yiyerek neden olur. bunlar, suda çözünebilir değilse vücut yağ dokularında toksinler gibi önemsiz ve aşırı depolar. Kilo alımı sedanter yaşam tarzı ile kötüleşti. (Bir profesyonelden uygun bir diyet ve tavsiyesi olmadan herhangi bir egzersiz programı atılmak Lütfen). İnsanların genetik, stres, tatlı diş, duygusal ayaklanma, diyabet, hipoglisemi, cehalet ve disiplinsizlik üzerinde obezite suçlama şaşırtıcı değil. Bunlar sadece yüzey ve kaynak vardır.

No comments:

Post a Comment