Bir Düşük Carb Diyet başlayarak önce Bilinmesi Gerekenler

Son 12 ay ya da öylesine, düşük karbonhidratlı diyetler Amerikan halkının kalpleri ve kilo kaybı umutlarını esir var. Ve neden olmasın? Bu diyetler hızlı kilo kaybı ve yağlı gıdalar yeme tutmak için yeteneği söz veriyorum. Eğer biftek ve yumurta seviyorum, bu nihai diyet gibi görünüyor. Ancak, kaydolmadan önce, düşük karbonhidrat diyeti Bir yorum taşımaktadır. Gerçekten sizin için doğru beslenme mı?

Atkins ya da herhangi bir düşük karbonhidrat diyeti öncül karbonhidratlar tüm kilo kaybı sıkıntılardan kaynağı olmasıdır. Vücut tekrarlanan kan şekeri ani bizim kötü beslenme alışkanlıkları getirdiği karşı savaş devam ediyor gibi dayanıklı insülin haline çoğumuz neden olmuştur rafine karbonhidratların aşırı miktarda yeme biz Amerikalılar argüman bazı gerçek madde vardır.

Atkins diyeti ve diğer çok düşük karbonhidratlı diyetler hemen iki hafta veya daha fazla sürebilir bir indüksiyon dönemi için tüm karbonhidrat ortadan kaldırarak bir şeker yanan devlet dışında vücudunuzun alır. aslında kuru çalışır ve daha sonra yağ yakma dönüştürür kadar vücudun birincil enerji kaynağı olarak şeker yakmaya devam edecektir. Dönüşüm sırasında, Dieter, sinirli, yorgun hissediyorum baş ağrısı veya baş dönmesi alabilirsiniz. Bu inanılmaz zor dönemde geçmiş olsun, bir kaç karbonhidrat yemek için izin, ancak genellikle en fazla 60 gram bir gün vardır. Bu bir gün bir pişi yemek ve ardından durdurma gibi. Bu liftetime için takip etmek zor bir yol olduğunu.

Aslında, yeni bir çalışma, düşük karbonhidrat diyeti başlatmak çoğu yetişkin bir yıl içinde diyet çıkın gösterdi. Kuşkusuz, dramatik konfor gıdalar (örneğin, kekler, kekler, yoğurt ve daha fazla) olarak sınıflandırılabilir bazı gıda teklifleri etkili karbonhidrat miktarını azaltmak için Atkins ve diğer gıda üreticileri tarafından büyük bir ilerleme var. Bu yardım ancak diyet kuralları içinde kalmak istiyorsanız size çok olamaz.

Hemen hemen tüm geleneksel konfor gıdalar kaybı yanı sıra, karbonhidrat keserek, diyet de bizim için iyi gıdalar bir sürü kesiyor. Meyve ve sebzeler lif, vitamin ve sağlıklı bize tutmaya yardımcı bitkisel besinler var. Doymuş yağ tüketen bir sürü ederken lif sınırlandırılması, en kalbi sağlıklı beslenme değil.

Düşük karbonhidrat diyeti durumunu yanan bir yağ içine birincil şeker yanan devlet dışında bir kişi alıyor. Ancak, bazı edebiyat herhangi başka bir şekilde yağ yakmak değil sanki ses yapar. Aslında hepimiz, biz sadece onu yakmak daha hızlı daha fazla yağ ekleyerek bazı yağ yakma olmasıdır. Rafine karbonhidrat ortadan kaldırmak için diyet değiştirme ve yüksek kaliteli protein odaklanarak ve iyi yağlar giderek daha fazla yağ ve daha az şeker yakmak için vücut eğitecek.

Kredi için, Atkins grubu 'iyi yağlar yemek ılımlı miktarda' kendi orijinal 'istediğiniz tüm yağ yemek' duruşu kendi diyet kurallarına rafine. Bu sadece ileri kalp sağlıklı adımdır ama aynı zamanda aslında daha fazla yağ yakmak yardımcı olabilir esansiyel yağ asitleri olarak kilo kaybı çabaları (iyi yağlar) yardımcı muhtemeldir. Eğer karbonhidrat zaten bu diyet sınırlı olduğunu düşünün Ancak, ben ızgara tavuk göğsü, yağsız peynir ve yumurta-beyaz omlet dışında ne yemek emin değilim. Bu etkili bir düşük kalorili olması halinde, kendi metabolizmasını düşürmek için vücut neden olacaktır, yüksek protein, düşük kalorili diyet diyet dönüştürür.

Ama Atkins diyeti ilk haftasında önemli kilo kaybı getiriyor neden hakkında bilmeniz gereken bir şey ketozis içine vücudu gönderir olmasıdır. Teknik almadan, bu deli gibi idrar yoluyla toksinlerin (ketonlar) dışarı atılması için vücudunuzun neden olan bir vücut dengesizlik olduğunu! Şişman değil - Ne o kaybediyor öncelikle sudur. Uzun vadede, Atkins ve diğer benzeri diyetlerinde önerilen seviyelere karbonhidrat tüketimini kısıtlayan onlar vücudunuzun protein tüketmek kullanmak için karbonhidrat ihtiyacı olduğu gerçeğini göz ardı olmasıdır. Böylece, sadece düşük kalorili diyet gibi, bu diyet onlar tavsiye daha karbonhidratlar yüksek düzeyde tüketilen değil eğer kas kütlesini artırmak ya da korumak yardımcı olamaz.

Düşük karbonhidrat diyeti çıkmak Son olarak, vücudunuz hemen birincil yakıt kaynağı olduğu gibi yağ yakma duracaktır. Su kilo kaybı gün içinde geri geliyor gibi diyet geri karbonhidrat ekleme genellikle kilo alımına neden olur.

Eğer yağ kaybı başarı kararlıyız ise, o zaman onun metabolizmasını düşürücü vücut önlemek için yeterli kalori düzeyleri için vücudun ihtiyacını göz ardı edemez. Ayrıca vücut (bu ekipsiniz için gider) bir düzgün rakam var yararlanabilirler yeterli protein, genç bir cilt ve saç büyük ihtiyacımız var. , Meyve ve sebze tutun kendinizi tam tahıllı ekmek veya makarna porsiyon veya iki izin, yüksek kaliteli protein ve iyi yağ odaklanmak, yoğurt gibi düşük yağlı süt ürünleri kalsiyum almak ve vücudunuzun yavaş, istikrarlı ile cevap verecektir ve Sağlıklı kilo kaybı.

İşte sağlık yanı sıra kilo kaybı başarısı için var!

No comments:

Post a Comment