Kalp için Atkins Diyeti Kötü

Atkins diyeti eleştirenler her zaman sağlık geçerliliğini sorgulamıştır. Dr Atkins George McGovern başkanlığında bir Senato komitesi önünde denilen zaman, onların doğmamış bebekler fetal hasar olur, onun düşük karbonhidrat diyeti takip hamile kadınları itiraf etmek zorunda kaldı.
Çalışmalar bu yana diğer diyetler aşağıdaki kişilere kıyasla uzun vadeli, Atkins diyet daha hızlı kilo kaybetmek yok, ya da on iki aylık süre içinde, daha uzak tutmak bulduk. sık sık iddia edildiği gibi ilk kilo kaybı, yağ değil, çoğunlukla sıvıdır.
Ve protein ve yağ, karbonhidrat ve son derece düşük seviyede iken, yüksek seviyede, iştah kaçırıcı olduğunu ve iyi olma hissi üretmek değil, çoğu için, bazı insanların gönlüne hitap ediyor. Bunun gibi, uzun süreler boyunca takip edilmesi zor olur. Yine bir 'yaşam biçimi', yerine diyet olarak satılmaktadır.
En ciddi, Atkins ölüm, ve onun ölümünden sonra tıp raporunda ortaya olarak görev yaptığı kalp sağlığı devlet tarafından yöneltilen soruların, onun eleştirenlere itibarını vermek gibiydi.
Resmen, Atkins ofisinde yakın bir buzlu kaldırımda kayma sonucu öldü. Ama onun sağlık raporu o kalp krizi, hipertansiyon, konjestif kalp yetmezliği öyküsü ortaya koydu. Karısı ikisi de Türkiye'de sözleşmeli bir virüs sonucunda kalp sorunları açıkladı.
Bu doğru olsun ya da olmasın, diğer kanıtlar beri Atkins diyeti sonra tüm kalp için iyi olmadığını gösterir ortaya çıkmıştır.
Oxford Üniversitesi'nde Bir son çalışmada iki haftalık bir süre içinde 19 kişi izledi. Onlar yağ oranı yüksek ve karbonhidrat düşük bir diyet takip ettiğimde, onların kalbinde depolanan enerji% 16 ortalama ile azaldığını tespit edilmiştir. Bazı insanlarda bu azalma% 30 daha yüksekti. Bu diyet iken bu üstüne, bu insanların kalpleri gibi kolayca dinlenmek için koyamadık. Geri normal diyete gitti sonra bu değişikliklerin normale iki hafta geri döndü.
Jody Goran'ın deneyimi çok daha kötü oldu. 50 yaşında, o Atkins diyeti denedim ve kilo kaybetti. O iki yıldır üzerinde kaldı, ancak Ekim ayında, 2003 o göğüs ağrıları yaşamaya başladı. O hemen doktora gittim ve onlar onun ana arterlerinden biri% 99 engellendi bulundu. O uzakta bir ölümcül kalp krizi geçiren değildi ve hemen ameliyat olması gerekiyordu.
O Atkins diyeti başladı ediyorum 6 ay önce Ancak, onun onay kadar çok sağlıklı bir kalp saptandı. O temiz, engellenmemiş arterler vardı, ve o önümüzdeki 5 yıl içinde kalp krizi ETMEM bir% 96 şans. 2 yıldır Atkins diyeti uyguladıktan sonra, sadece kendi ana arterlerinden biri% 99 bloke değildi, ama onun kolesterol onun kolesterol düzeyleri 209. geri düştü, sadece anjiyoplasti sonrası 215. kadar 146 den çıkmıştı Ama kadar değildi onun kolesterol düzeyleri 146 döndü tamamen o diyet üretilmiyor.
Hafta Sonu Avustralya Dergisi'nde yayınlanan bir rapora göre, Atkins bile diyet gibi birçok% 30 olarak, 'kötü' kolesterol yüksek düzeyde ciddi kalp sorunlarına neden olabilir kabul etti. Aynı makalede diğerleri, 'kötü' kolesterol düzeyleri düşürecektir devlet yapar, ancak% 30 önemli bir sayıdır. Ve düşük kolesterol başka, sağlıklı yolları vardır.
Genel olarak, sorular ve potansiyel olarak ciddi yan etkiler oldukça dışında kötü nefes ve kabızlık, bu kilo kontrolü için son derece tartışmalı uzun vadeli bir yaklaşım yapmak.
Kaynaklar:
1. Avustralya Sağlıklı Gıda dergisi, Nisan 2006
2. Hafta Sonu Avustralya Dergisi, 11-12 Mart 2006

No comments:

Post a Comment