Atkins Diyeti Planı Etkili Kilo Kaybı İçin Uygun olsun

Atkins diyeti planı nedir?

Yüksek yağ, düşük karbonhidrat sunan bir kilo kaybı yemek planı başka bir şey değildir, ama aynı zamanda Atkins diyeti planı normal vücut gerektiren enerji verir.

Bu diyet planı etler ve peynirler yerine ekmek, meyve ve sebze yemek için tavsiye çünkü Atkins Diyeti planı, vejetaryenler için uygun olmayabilir.

Atkins diyeti vücut metabolizmasını değiştirir. Atkins diyeti planı karbonhidrat alımının başı olarak azalır.

Normal insan vücudunda, işlev için enerji üretmek için yağ ve karbonhidrat yanma kapasitesine sahiptir. Glikoz vücut fonksiyon enerji üretmek için ilk yakıttır. Bu Glikoz Karbonhidrat geliyor.

Karbonhidrat alımı azalır Atkins diyeti planı gereğince, yağ vücut fonksiyonları için enerji üretmek için yakıt olarak telafi edilir. Yağ vücuda enerji üretmek için yakıt olarak kullanıldığında, kilo kaybı meydana geliyor.

Düşük yağ ve tek başına yüksek karbonhidratlı diyetler kilo kaybı için bir çözüm olduğunu, genel eğilimdir.

Ama Atkins diyeti planı uyarınca kilo kaybı isteyenler için bu gerçeği tersine çevirir. Atkins diyeti planı yeme etler ve peynirler yerine ekmek, meyve ve sebze, yağ ve protein açısından zengin gıdalar önerir.

Karbonhidrat emme gövdesine şeker halinde enerji üretimi için gerekli olan düşük olduğunda, vücudun doğal vücut enerji üretmek için yakıt olarak kaderini dengeler.

yakıt olarak yağ yakma işlemi ketozis olarak adlandırılan olabilir. Ketonlar doğal kilo kaybı için olanak yakıt olarak yağ yakma işlemi sırasında nefes ve idrar yoluyla serbest bırakılır. yakıt olarak yağ yakma süreci de insülin üretimini kısıtlayan, vücutta çok ek yağ oluşumu da sınırlıdır.

Atkins diyeti planı günde üç öğün almak için tavsiye ve herhangi bir öğün atlama veya yemeden yürüyüş için gitmek için tavsiye değildir.

Plan balık, yumurta et, tereyağı, zeytinyağı, ayçiçeği ve diğer bitkisel yağlar gibi yağ ve protein açısından zengin gıdalar yemek için tavsiye.

Düzgün Atkins diyeti planı ağırlığını azaltmak isteyenler için etkili bir çözüm olabilir takip Yani eğer.

No comments:

Post a Comment