Hayat Programı için Gövde ile Kilo kaybetmek

Çoğu kilo kaybı programları diyet veya egzersiz ya odaklanmak, ama bu sadece bir hata olduğu ortaya dönüşebilir. Etkili kilo kaybı entegre programının bir parçası olarak, her ikisi de bağlıdır. O Hayat programında Vücut sunar sadece ne.

Bu günün belirli saatlerinde yapılan doğru beslenme takviyeleri ve egzersiz ile birlikte günde beş dikkatle dengelenmiş yemekler oluşan özel bir diyet, birleştiren bir programdır. Yani, belki de, bu programın başarısı için anahtardır - talimatları böylece tüm adanmışlık bir sürü ilham de programı takip etmek karar, çok detaylı. Ayrıca, bu program sonuçları zor olsa bile, sopa ile insanları teşvik etmek için bir sürü yapar ki, çok hızlı olma eğilimindedir.

Hayat programına Vücut aynı adı taşıyan bir kitapta açıklanmıştır ve bu kitabın kapağının iç hızlı bir göz alarak sadece çengel alabilirsiniz. Bir fark ile - Bu sayfalar 'sonra' 'önce' birçok resim ve bir bileşik bulunmaktadır. Programına başlamadan Herkes kendi resim mayo çektirmek için gereklidir. Önemli ölçüde kilolu iseniz, bu ve kendisini bir çile olabilir, ancak amaç ile karşılaştırmak için bir 'sonra' programı tamamladıktan sonra, aynı zamanda bir mayo, vuruldu. Yani hepsini değerli yapar. Çekimden sonra / önce hemen hemen tüm arasında dramatik bir fark vardır. Bu gerçekten çalışan bir kilo kaybı programı.

Yaşam için Vücut parçası olan egzersiz programı diyet olarak uzmanlaşmıştır. Yanı sıra kardiyo egzersiz olarak, özellikle kas inşa etmek için tasarlanmış egzersizler vardır. Yoğunluk Bu artış, programda ilerleme olarak. Bina kas kilo kaybetme çok etkili bir yoldur. Kas inç yanı sıra kilo izin iyi görünüyorsun kalmaz - ama aynı zamanda kilo yardımcı olur. Kas aktif egzersiz yapan değil bile yağ yakar.

Program beş küçük öğün yerine üç büyük olanlar yemek vardır iyi bir neden var. Bir kere, bu aç asla anlamına gelir, bu yüzden asla yoksun hissediyorum. Eğer bir diyet yoksun duygu varsa, çok daha hile olasılığı vardır. Eğer yemeden uzun süre için gitmek Ayrıca, metabolizma - vücudunuzun kalori yakar hangi hızı - yavaşlatmak eğilimindedir. Aslında, Sumo güreşçileri çok ağırlık paketi yolu sadece bir büyük bir yemek, bir gün yemek gereğidir! Gün boyunca kısa aralıklarla yemek Öte yandan, sizin metabolizma artırmak olacaktır. Eğer gün boyunca egzersiz yaparken vücudunuzun çok, özellikle, daha hızlı enerji yanacak!

Hayat programına Vücut kilo kaybetme ve uyum alma konusunda ciddi olanlar içindir. Birçok kişi büyük etkisi bu programı kullandık - Kanıt diyet ve egzersiz eşsiz karışımı aslında iş olmadığını göstermektedir. Bazı özveri gerektirir - her gün takip etmek zorunda detaylı ve spesifik bir plan vardır. Bu onların kilo kaybı programına adamak için zaman olmayabilir bazı insanlar için caydırıcı olabilir. Katılmak için karar verdikten sonra, olsa da, programın yapılandırılmış doğası daha az yapılandırılmış olsaydı daha yolda tutmak olabilir olasıdır. Bir çok kilo kaybı programı yatırım varsa, çalıştığından emin olmak için ekstra çaba koymak gerekir.

Hayat programında Vücut bazen iki faktöre dayanarak, eleştirilmiştir. Öncelikle, program satın almak ve epeyce beslenme takviyeleri almak gerektirir. Bunlar biraz kısıtlı diyet yemek sırasında herhangi bir besin kısa düşmemesi emin olmak için tasarlanmıştır, ve onlar da daha hızlı kilo yardımcı olmak için formüle edilmiştir. Ancak, bu programı takip etmek amacıyla bazı nakit düzenlemek zorunda olacağı anlamına gelmez. İkinci faktör programı bireyselleştirilmiş değildir olmasıdır. Herkes bugün her fiziksel ve psikolojik özellikleri mümkün dayalı bireyselleştirilmiş kilo kaybı programları tasarlamaktır trendi ise daha fazla veya daha az aynı programı izler.

Bu faktörlerin rağmen, kanıtlar bu gerçekten çalışan bir kilo kaybı programı olduğunu göstermektedir. Eğer sadakatle takip

No comments:

Post a Comment