Ağırlık Hızlı Kaybı

Kilo kaybetmek hızlıca mümkün mü? Evet kesinlikle. Kilo kaybı Hızlı haftada 1-2 kilo kaybetme konusunda demektir. Ancak, bir hafta içinde 12-15 kilo veya 10 gün kaybetme tanıtımı herhangi bir program, sağlık lehine değilse veya sizin sağlığına zarar verebilir söyleyebiliriz. Sağlıklı bir şekilde kilo kaybı Hızlı yalnızca belirli diyet planları ve düzenli egzersizler ile mümkündür.

1. South Beach Diyeti: Bu üç evresi vardır. İlk aşama, 14 gün boyunca devam eder. Bu aşamada, patates püresi, börekler, spor içecekleri, simit, anlık pirinç ve dondurma gibi yüksek glisemik yiyeceklere izin verilmez. Bunun sonucu olarak insülin direncini kaybeder ve yakında yağ kaybetmeye başlayacaktır. Bu 14 gün içinde 10 kilo kadar kaybedebilir. İkinci aşamada yavaş yemek için kısıtlı besin öğeleri ekleyebilirsiniz. süre kişiden kişiye değişir. Eğer rüya kilo ulaşana kadar bu faz devam etmelidir. Faz üç tüm yaşam içindir. Bu aşama sadece azaltılmış ağırlığı korumak. Üç meyve ve günde menüye üç tane porsiyon içerebilir. Ağırlığı South Beach diyeti hızlı kaybı ile sağlıklı bir şekilde mümkündür.

2. Microbiotic Diyet: microbiotic diyet yağ oranı düşük ve lif oranı yüksektir. Bu yüzden vejetaryenler arasında popüler. Bu diyet süt ürünleri, şeker ve et kısıtlar. Bu diyet soya ürünleri, otlar, içeren yeşil yapraklı sebzeler, Shoyo veya mishu iki kase Çorba, kepekli tahıllar, fasulye ve kahverengi pirinç içerir. Tercih yemeklik yağ mısır yağı veya hardal yağı. Bir vejetaryen, ağırlıkça hızlı kayıp, bu diyet yardımı ile elde edilebilir.

% 100 doğal Hoodia Gordoni gibi iştah bastırıcı kullanın ve hiçbir yan etkisi verebilir hızlı kilo kaybı için 3..

Bu diyet yardımıyla ve düzenli egzersizler ile sağlıklı bir şekilde hızlı kilo kaybı sizin amacı elde edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment