En 15 Nedenleri Düşük Carb Diyetler kaçının

En 15 Nedenleri Düşük Carb Diyetler kaçının
Düşük karbonhidrat (karbonhidrat), yüksek protein diyeti son diyet çılgınlığı vardır. Eğer band wagon atlamak Ancak, önce, bir kaç şey düşünebilirsiniz:

1. Düşük karbonhidrat (ketojenik) diyetler kas ve karaciğerde glikojen sağlıklı (glikoz depolama formu) depolarını tüketmek. Eğer glikojen depolarını tüketmek, ayrıca sık sık ölçek diyetin ilk iki hafta içinde önemli ölçüde düşmesine neden kurutmak. Bu dehidrasyon ve kas kaybı aslında çoğunlukla olduğunda bu genellikle yağ kaybı olarak yorumlanır. Bu arada, bu düşük karbonhidrat diyeti şu anda çok popüler olan nedenlerinden biridir - hızlı başlangıç, ama aldatıcı damla vardır.
Glukoneogenez (glikojen oluşumu) karbonhidratlar yeterli miktarda tüketildiğinde karaciğer ve kaslarda meydana - Bu çok az bir düşük karbonhidrat diyeti olur.
Glikojen yakıt olarak kullanılmak üzere glikoz oluşturmak için bozuldu zaman Glikojenoliz (glikojen dökümü) oluşur.
Kas glikojen 2. tükenmesi kolayca yorgunluk sizi neden olur ve egzersiz ve hareket rahatsız ediyor. Araştırma kas glikojen tükenmesi oranı neredeyse doğru orantılı olarak kas yorgunluğu artar gösterir. Alt çizgi kalori harcama ve bazal metabolizma hızı (metabolizma) için iyi değil (farkında olmadan sık sık) enerjik hissetmiyorum ve egzersiz ve az hareket olduğunu.
Kas glikojen 3. tükenmesi kas atrofi (kas kaybı) yol açar. (Glikoz aşağı kırılmış) kas glikojen hareketi sırasında kas için tercih edilen yakıt, çünkü bu olur. Orada bir yakıt karışımı her zaman, ama glikojen kas hemen kullanılabilir olmadığında kas glikojen olmadan, hatta dinlenme sözleşme, kas tonusunu korumak için kas lifleri, daha az sözleşme. Kas glikojen tükenmesi de egzersiz ve kas kaybı ve yeterli kas tonusunu korumak için yetersizlik yol açan normalden daha az hareket etmesine neden olur.
Aynı zamanda, yakıt için karbonhidrat yokluğunda, vücut ilk protein (kas) ve yağ kullanır. kas tükenmesi ilk faz direkt metabolizması için ya da yakıt için glikoz (glukoneogenez) dönüşüm için kolayca erişilebilir kas proteini kullanımından kaynaklanan, hızlıdır. Bir kalori açığı olduğundan aşırı protein yeme Bunu önlemek değildir.
Insülin düzeyleri kronik çok düşük olduğunda çok düşük karbonhidrat diyeti, katabolizma kas protein artar (dökümü) ve protein sentezi durur olabilir gibi.
Kas 4. Zarar bazal metabolizma hızı (metabolizma) bir azalmaya neden olur. Metabolizma kas olur. Daha az kas ve kas tonusu az kalori 24 saat-bir gün yandı demektir yavaş metabolizma demektir.
5. Sizin kaslar ve cilt tonunu eksikliği ve sarkık. Sarkık kasları, iyi bakmak sarkık cilt neden ve (aynı zamanda yağ kaybettim bile) sağlıklı, canlı bir görünüm kaybetmenize neden yoktur.
6. Düşük karbonhidrat diyeti Bazı savunucuları vb onlar glisemik indeksi yüksek olduğu nedeniyle ekmek, makarna, patates, havuç, gibi karbonhidratlar kaçınarak tavsiye - insülin keskin bir artışa sebep. Bazı karbonhidratlar hep olmuştur ve her zaman kötü adamlar olacaktır: eklenen şeker, şekerli içecekler, işlenmiş / rafine beyaz ekmek, makarna, pilav ve ilave şeker ile herhangi gıdalar ile şeker, kurabiye, pişmiş mallar.
Bu sağlık ya da kilo kaybı için iyi değildir.
Ancak, bu tür meyve, sebze, baklagiller, tam tahıl ekmek ve makarna, ve kahverengi pirinç gibi karbonhidratlar sağlık ve kilo kaybı için iyi. Sadece proteinler ve yağlar olduğu gibi, bu karbonhidratlar ölçülü yenmelidir. Herhangi proteinler, yağlar veya karbonhidrat Büyük hacimleri kilo kaybı ve sağlık için elverişli değildir.
Yüksek glisemik indeksli gıdalar etkisi genellikle abartılı. Bu madde yok, ancak genellikle resmedilir daha küçük bir ölçüde var. Ayrıca, gıdaların glisemik toplam etkisi, bir oturuşta yediğiniz yemek miktarı etkilenir. Küçük yemekler düşük toplam glisemik etkisi vardır. Ayrıca, genellikle yüksek glisemik gıdalar yenir eğer böylece, yemek ortalama glisemik indeksi azaltarak, aynı zamanda gıda çeşitli yemek.
Onlar tüketilen karbonhidrat standart 50 gram dayanmaktadır çünkü Ayrıca, glisemik indeks değerleri yanıltıcı olabilir.
O almak çok şeker çubuğu almak olmaz, ama havuç dört bardak alacaktı. Genellikle bir öğünde havuç dört bardak yiyin musunuz?
Karbonhidrat comsumed çok hemen karaciğer ve kas glikojen depolarını doldurmak için kullanılır, çünkü düzenli egzersiz yapacak ve aktif insanlar da az daha yüksek glisemik indeksli gıdalar tarafından etkilenmektedir.
Egzersiz ve aktivite - insülin seviyelerini düşürerek ilgileniyorsanız arada, bunu yapmak için harika bir yol var.
Özellikle ilk birkaç hafta içinde, düşük karbonhidrat, yüksek protein diyeti kilo kaybı çoğu 7. aslında, çünkü dehidrasyon ve kas kaybı olduğunu.
8. Onlar kilo kaybı çoğu yöntemleri ile kaybettim kilo-kazanç yeniden insanların yüzdesi yüksek, ama düşük karbonhidrat, yüksek protein diyetleri bile yüksek. Bu üç faktör öncelikle nedeniyle:
A. kas kaybettim. Bu gelir ile daha az kalori demektir yavaş metabolizma, 24 saat-bir gün yakılır. Kilo kaybetme sürecinde kas kaybı neredeyse kayıp kilo re-kazanıyor, ve daha fazlası için bir garantidir.
B. nedeniyle glikojen tükenmesi kaybetti sağlıklı sıvıyı yeniden kazanmak.
C. adlı zorlu diyet uzun vadede bu tür korumak için.
D. uzun vadeli sağlıklı bir yaşam için bir değişiklik yapılmış değil.
9. Çok fazla yağlı yemek sadece sağlıklı değil. Ben kimin kan kolesterol ve trigliserid düşük karbonhidrat, yüksek protein diyeti yaparken düşmüştür insanların duydum biliyorum. Bu genellikle kilo kaybı ile olur, ama yağ oranı yüksek bir diyet olduğunuzda devam etmez.
Yılda araştırma tomarları açıkça gösterir anlamıyla vardır ki hayvansal ürünlerin tüketiminde bir artış ve / veya doymuş yağ vb Örneğin kalp hastalığı, felç, safra taşları, böbrek taşları, romatizmalı belirtiler, bazı kanserler, artan insidansı yol açar , et tüketiminin çeşitli düzeylerde ile ülkeleri karşılaştırırken, bir ülkede et tüketiminin hacmi ve sindirim kanserleri (mide, bağırsaklar, rektal, vb) insidansı arasında doğrudan bir ilişki vardır.
Yağ diyet kesinlikle gerekli ve arzu edilir, ama onlar çoğunlukla sağlıklı yağlar ve ölçülü olmalıdır.
Ilave şeker dolu üretilmiştir / sentetik "düşük yağlı" gıdalar cevap değildir. Ne yapay tatlandırıcılar veya ilave yağ ile sentetik "düşük karbonhidrat" gıdalar / üretilmektedir. Bu arada, yapay tatlandırıcılar kullanımı kilo kaybına yardımcı olmak için henüz gösterilmemiştir ve sağlık problemlerini de ortadan kaldırabilirler.
Eğer araştırma yıllardır dışarı atmak için istekli olmadıkça, benim tecrübeme göre, "New York'taki Albert Einstein Tıp Koleji Dr. Keith-Thomas AYOOB göre, doymuş yağ kronik yüksek diyetler kalp hastalıklarına bağlı olduğunu göz ardı edemeyiz , "Dr Ayoob da Amerikan Diyetetik Derneği sözcüsü ve düşük karbonhidrat, yüksek protein diyeti bir hızlı bir düzeltme girişimi değil, uzun vadeli bir yaşam tarzı değişikliği olduğunu söylüyor.
Biri olarak 10. son zamanlarda "işe gerekir - İnsanlar kilo kaybetme", söyledi. Onlar daha az kalori çünkü gerçekten düşük karbonhidrat, yüksek protein diyeti yağ kaybediyor insanlar, bunu yaparken - yani alt çizgi. Sağlıklı bir diyet yapılabilir aynı - sihirli yoktur.
11. Düşük karbonhidrat diyeti lif eksiktir. Her bitki bazlı gıda bazı lif vardır. Tüm hayvan ürünleri hiçbir lif var. Lif eksikliği (çünkü yağ ve kolesterol lifler etkisi) sizin (geçiş süresi uzar, çünkü) sindirim parçanın kanser riskini ve kalp-damar hastalığı arttırır. Ayrıca kabızlık ve diğer barsak bozuklukları için daha yüksek bir riske atar.
12. Düşük karbonhidrat diyeti sağlık için gerekli meyve, sebze, baklagiller ve tam tahıllar bulunan birçok besin / fitobesinler / antioksidan, yeterli miktarda eksikliği ve kanser ve kalp hastalığının önlenmesinde yardım. Eğer sık ​​sık bir düşük karbonhidrat, yüksek protein diyeti olduğu gibi çok fazla yağ tüketen yaparken aslında, daha çok bu besin gerekir.
13. Amercans zaten gerekli protein miktarının iki katından fazla tüketmek. Bir yüksek protein diyeti ekleyin ve çok fazla protein tüketimi var. Bu arada, çoğu insan, tüm meyve, tüm sebze, tüm kepekli tahıllar, baklagiller ve tüm ayrıca protein içerdiğini fark yoktur. Hayvansal ürünler protein büyük miktarlarda ihtiva, ama bu iyi bir şey olmayabilir.
Aşırı diyet proteini birçok sağlık sorunları için yüksek risk koyar: gut, böbrek hastalığı, böbrek taşları, osteoporoz (aşırı diyet protein kemiklerden kalsiyum kurmaya çalışan neden olur) (ağrılı eklem genellikle yüksek protein gıdalar yüksek pürin besinler). Bu arada, daha düşük olan ülkelerde, protein sağlıklı alımı da osteoporoz azalma vakalarına sahip olmaktadır.
14. Düşük karbonhidrat, yüksek protein diyeti ketozis denilen bir sağlıksız fizyolojik durumu, metabolik asidoz türü neden olur. Sen ifade, "karbonhidrat alev yağ yanıklara" duymuş olabilirsiniz. Aşırı asetil KoA yetersiz OAA'nın Krebs döngüsü (eski Krebs Döngüsü hatırlıyorum) giremezsiniz. Yağ verimli ve fazla toksik ketonların üretim olmadan yakmak için başka deyişle, yeterli karbonhidrat kullanılabilir olması gerekir. Ketozis birçok sağlık problemlerine yol açabilir ve aşırı olduğunu çok ciddi olabilir.
15. Kötü nefes. Genellikle ketozis durumunda aseton üretimi neden oluyor, "keto nefes" ya da "aseton nefes" çağırdı.
Peki neden düşük karbonhidrat, yüksek protein çılgınlığı? Ben birkaç nedeni vardır inanıyorum.
A. Kilo kaybı (çoğunlukla kas ve kas sıvısı) ilk birkaç hafta boyunca sık sık hızlıdır. Bu hızla yağ kaybediyoruz düşünmek insanları neden olur.
B. Size "kötü gıdalar" yemek "izni" veren: vb pastırma, yumurta, Burger, biftek, peynir, yağ ve çok sayıda.
Çeşitli biçimlerde, yaklaşık edilmiş olsa C. Birçok 1960'lı yıllardan beri, aradıkları oldum yeni "sihirli" olarak görüyorum.
İyi haber, kilo vermek çok sağlıklı yoludur enerjik hissediyorum, ve büyük ölçüde kapalı tutmak şansınızı artırmak için olduğunu. Ama bu başka bir yazı var.

No comments:

Post a Comment