Fad Diyetler - Bu 10 Diyet Mitleri Do not Believe

Senin beslenme ve kilo kaybı eğitim moda diyet kitapları ve dergi makaleleri yoluyla çoğunlukla gelirse, 10 mitler inanacak ve başınızın onları almak gerekir kilo.
Diyetler dönemi çalışmıyor - Yani düşünüyorsanız aşağıdaki herhangi kilo için görünümünüzü değiştirmek gerekir.
1. Öğün atlamak kilo yardımcı olur.
Hayır öyle değil! o açlık istek yaratır gibi hungrier sizi yapar ve aslında üzerinde yemek olur. Sen 5 öğün yemek gerekir.
2. metabolizma geceleri yavaştır.
Sizin metabolizma geceleri yavaşlatmak değil.
Bu moda diyet miti insanların çoğu akşamları kalori daha büyük bir oranda yemek ve metabolizma daha sonra yavaşlar eğer bu kalori yağ dönecek uyurken aslında geliyor!
Hasara değil, günün saati neden tüketilen toplam kalori onların konularda olduğu yemiş var - metabolizma geceleri değil yavaş olduğundan, yemek hiç fark etmez.
3. Karbonhidratlar kilo alımı neden olur.
Bu belki de en yaygın moda diyet efsanedir. Bu efsane piyasada yüksek protein diyetler tarafından teşvik edilmiştir.
Karbonhidratlar yakıt vücudunuzun önde gelen kaynağıdır. kartları ile akılda tutmak şey iyi ve kötü olanları ve bir iyi olanları yiyin
Meyve, sebze tam tahıllı kahverengi pirinç ve tahıl: kompleks karbonhidrat ile yüksek şeker içeriği (basit karbonhidrat) ile karbonhidrat yani bisküvi ve tatlılar değiştirin.
Yemek değil karbonhidrat halsiz ve sinirli yapacaktır.
4. Lose ağırlık sert ve bir angarya olduğunu.
Peki birçok tuhaflık diyetler vardır! Onlar gıdalar sizi mahrum olarak sopa ile onların nedenle zor, seviyorum.
Aslında biz diyetler üzerinde olacak şekilde tasarlanmıştır asla değildir. Diyet tüm denge hakkında ve seni seviyorum herhangi gıdalar içerebilir, ancak orada şekerli veya yağlı gıdalar eğer o zaman sadece aşırıya kaçmadan onları yemek gerekir.
Kalori ücretsiz 5. Yağsız gıdalar.
Bu düşük yağlı etiketi yok şımartmak üzerinde bir lisans anlamına tarafından
Birçok az yağlı ürünler şeker sadece yağ haline getirilir onlar kalori gibi yüksek demektir eksik yağ, bir yerine şeker ile yüklenir!
6. Hayır Snacks
Eğer 5 öğün yemek için zaman varsa hızlı bir atıştırma iyi bir fikir günde üç kez ise muhtemelen, meze istemeyecektir.
Günün sonunda, toplam kalori onları yemek değil nasıl sayan bir günde tüketilen.
Hızlı bir atıştırma sizi overeating durdurmak ve yüksek enerji düzeyleri tutmanıza yardımcı olabilir.
7. Yağ sizin için kötü
Yağlar insanlarda doğal besin zincirinin parçası olan ve hepimizin sağlıklı yağın belirli bir miktar gerekir, ama biz iyi olanları ihtiyacımız var.
Kötü yağlar bazı hastalıkların riskini artırır ve iyi yağlar riskini azaltmak. Anahtar senin sağ yağlar yemek emin olmaktır.
Aslında sağlıklı yağlar olarak adlandırılır "esansiyel yağ asitleri". Bu yağlar, genel sağlık ve kalp hastalığı riskinin daha az için gereklidir.
Yağlı balık çok iyi olmasının nedeni esansiyel yağ asitleri, aslında vücudunuzun daha verimli yağ yakmak ve hastalığa karşı korunmasına yardımcı içeriyordu olmasıdır.
8. Kolesterol sizin için kötü
Kolesterol o hücreleri ve form hormonları oluşturmak için kullanılan olarak hepimiz bazı kan kolesterol gerekir karaciğer tarafından yapılan yağlı bir maddedir.
İyi ve kötü kolesterol vardır.
Böyle et, peynir, krema, tereyağı yardım zam LDL (düşük yoğunluklu lipoprotein) 'kötü' kolesterol olarak gıdalarda Doymuş yağlar.
Bu daha sonra arterlere kolesterol sunar. HDL (yüksek yoğunluklu lipoprotein) - ya da 'iyi' kolesterol - uzak arterlerden ve geri karaciğer kolesterol taşır.
Sadece bu grubu önlemek veya aşırıya kaçmadan yemek
9. Süt ürünleri yağ yapmak.
Kalori kontrolü ile birlikte, bir süt açısından zengin bir diyet yapabilirsiniz neredeyse iki vücut yağ azaltma ve yardım kilo uzun vadede kaybedersiniz
nedeni yağ daha az şeker dönüştürmek ve daha fazla vücut yağ yakmak için yağ hücrelerinde bir mesaj gönderirken güçlü kemikler için kalsiyum korunmasına yardımcı olur hormon kalsitriol içerir olduğunu.
10. kilo kısa kesilmiş yol vardır
Bu hızlı kilo vermek ve sağlıklı olmak tüm diyetler tarafından teşvik efsanedir - Hayır sen cant. Vücudumuz diyet ve diyetler kolay gelebilir ama insanlar hayal kırıklığına olma sonunda çökmesine tasarlanmış değildir.
kilo kaybetmek için tek yolu dengeli beslenme ile yavaş yavaş bunu yapmaktır.
Diyetler unutun ve Ağırlığı doğru yolu kaybetmek.

No comments:

Post a Comment