Fad Diyetler - Onları Sağlıklı olun

Fad diyetler gelir ve gider. Bazen tekrar geri gelmek. İnsanlar hızlı kilo kaybı söz Çünkü diyetler takip etmek ister, planı kolaydır, ve sadece kısa bir süre için bunu yapmak zorundayız. Artı, çok programı aşağıdaki olabilir arkadaşları ile birlikte çoğunluğa atlamak için eğlenceli.

Diyetler ortak özellikleri sık sık, sadece bir gıda veya gıda grubunda dayanarak kısa süreli kullanımı tavsiye ve uzun vadeli faydalar eksikliği, beslenme eksikliği bulunmaktadır.

Tıbbi yetkililer nedeniyle şüpheli besin değeri düşük günlük kalori ve mülayim tatlar diyetler putları kırmak. diyetler de kilo bisiklet veya yo-yo diyet neden olabilir.

Daha iyi bilinen diyetler bazıları şunlardır:

- Lahana çorbası diyeti

- Greyfurt diyeti

- Tavuk çorbası diyeti

- Hatta çikolata diyet!

Biraz yaratıcılık ile, bu diyetler kilo kaybı yanı sıra sağlıklı bir diyet için katkıda bulunabilir.

Nasıl sağlıklı bir birine bir heves diyet yapabilir?

Besleyici bir yemek parçası olarak "heves gıda" ekleyin. Örneğin yulaf ezmesi, bir bardak süt ile birlikte kahvaltı için bir greyfurt ve bir dilim tost var.

Çorbalar çok besleyici olduğunu, bu yüzden neden ocakta kaynayan bir pot bave değil? Bir atıştırma için Enjoy it - o emin atım yüksek yağlı cips ya da şeker yüklü çerezleri!

Tavuk ya da lahana çorbası yemek büyük bir parçasıdır. Düşük kalorili sos ile yeşil salata ve tatlı bir parça meyve ekleyin.

Yandan zaman "munchies" grev çorbası veya greyfurt var. Sen kadar hızlı dolu alırsınız.

Eğer genel bir sağlıklı beslenme yaparken bile (küçük yapmak!) Bir parça çikolata olabilir.

Günlük faaliyetleri içine egzersiz dahil emin olun. Bu diyetler ile bir başka sorun var - zaman fiziksel aktivite çoğu tamamen göz ardı edilir. Senin egzersiz artırmak, kendi herhangi bir tek diyet planı daha fazla kilo yardımcı olacaktır.

Bir tuhaflık takip ister misiniz? Sağlıklı bir olun!

No comments:

Post a Comment