Onlar hakkında You Do not Tell That Düşük Carb Diyetler tehlikeleri

1970 yılında başlayan diyet tuhaflık karbonhidrat karşı vaaz ve karbonhidrat kötü olduğunu söyler. Aslında iyi karbonhidrat ve kötü karbonhidrat vardır olduğunu.
Yaklaşık otuz yıl önce başlayan, Dr Atkins yüksek proteinli diyet herkes için iyi oldu doktrinini benimseyen. O karbonhidratlar insanların obez olma ve kilo kontrolü sorunlarınız nedeni olduğunu belirtti. Bazı geçerlilik onun argümanları ve yüksek protein düşük karbonhidrat diyeti kilo yardımcı olabilir orada belirlenmiştir Birçok bilim adamı ve doktor yakın zamana kadar ona quack etiketli.
En Atkins takipçileri yemek diyet tarzı ile sorun onların çok yüksek yağ biftek gibi öğeleri, pastırma, tereyağı, peynir ve sağlıksız doymuş yağ yüklü diğer öğeleri içerir olmasıdır.
Atkins programı birçok kişi için çalışıyor sebebi size tokluk hissi vermesidir. Birçok kişi diyetlerine başarısız olmasına neden aç olmanın sürekli duygu. Düşük karbonhidrat ile başka bir şey, onlar kan şekerinde büyük iniş ve çıkışlar önlemek yardımcı olmasıdır.
yüksek protein ve düşük karbonhidrat ile büyük bir sorun teorisini desteklemek için ne tür bir diyet takip etmek uzun vadeli zararlardan olup olmadığını göstermek için hiçbir uzun vadeli kanıt olmasıdır. Kısa vadeli çalışmalar kısa bir süre için bu programların kullanımını desteklemiş, ancak elde kilo kaybı çoğunlukla azalmış kalori alımı gibi görünüyor. Bu aynı şey dengeli bir diyet kalori azaltılması ile gerçekleştirilebilir.
Uzun süreli kilo kaybı sağlamada bu düşük karbonhidrat diyeti verimliliği sorgulanabilir olması yanında diğer konu size uzun vadeli sağlık sorunlarına neden olabilir olmasıdır. Bu diyetler vitamin ve kalp hastalığı ve kolon kanseri gibi bazı kanser türleri alabilirsiniz şansını artırabilir mineraller kırmızı et, peynir ve diğer doymuş yağ yüksek ve düşük çünkü. Kadınlarda bu yüksek protein diyeti bile çünkü protein büyük miktarda sindirmeye çalışırken başa çalışma vücuttan gelen asitler ile başa çıkmak için kemiklerden kalsiyum liç osteoporoza neden olabilir.
Sen vücut ağırlığının 10 £ başına yaklaşık 4 gram orta miktarda size protein tüketimini tutmalı. Bitkisel proteinler yerine hayvansal kaynaklardan bu çoğunluğu elde etmeye çalışın. Ayrıca meyve ve sebze dengeli karbonhidrat yemek.

No comments:

Post a Comment